Teri Hatcher (54), zvijezda serije ‘Kućanice’, bila je zlostavljana kao djevojčica, a nad njom je bludničio vlastiti ujak, i to od njene pete do devete godine života. Priču o svome ružnom djetinjstvu glumica ispričala je u intervjuu za američki magazin Vanity Fair prije nešto više od deset godina odajući i kako se 2002. godine ohrabrila svjedočiti protiv ujaka Richarda Hayesa Stonea.

Foto: screnshot

– Potisnula sam svoja sjećanja sve dok u novinama nisam pročitala da se ubila jedna 14-godišnjakinja koju je moj ujak silovao. Mogla sam osjetiti bol te tinejdžerke i nisam mogla dopustiti da Stone prođe nekažnjeno – ispričala je Teri koja je kao dijete živjela u Kaliforniji. l sama je, kaže, razmišljala o samoubojstvu jer se sramila i mislila kako je ona kriva za sve.

LJETUJE NA JADRANU

‘Kućanica’ Teri Hatcher nakon Raba s kćeri prošetala Splitom

Nakon što je na sudu u Santa Clari kućanica ispričala što joj se događalo, Stone je osuđen na 14 godina zatvora, a sudac je izjavio kako bi slučaj bio odbačen da se nije pojavila Teri. Richard je preminuo 2008. dok služio kaznu u zatvoru.

Foto: REUTERS/Pixsell

 – Tek kad je osuđen, počela sam osjećati da vrijedim nešto – izjavila je Teri koja je to iskustvo samo djelomično otkrila u autobiografskoj knjizi ‘Burnt Toast: And Other Philosophies of Life’ jer se bojala da će to naštetiti njezinoj glumačkoj karijeri.

Foto: NPX/Press Association/PIXSELL

Teri, koja je za ulogu u ‘Kućanicama’ dobila Zlatni globus, bila je u braku s Jonom Tenneyjem (57), a razvela se 2003. nakon gotovo deset godina braka. Za rastavu je okrivila sebe. Ima kći Emerson Tenney (21), a šuškalo se i kako je bila u vezi s Georgeom Clooneyem (58).

 

Izvor vijesti: Karla Rumora / 24sata.hr