Bivša djevojka takmičara u “Zvezdama Granda” odlučna je u namjeri da mu se osveti zato što ju je ostavio! Mirko Urošević koji živi u Australiji ovih dana proživljava pravi stres jer je njegova nekadašnja izabranica odlučila da objavi sve najintimnije prepiske, slike i klipove.

Pošto je prošle nedjelje na sajtove za odrasle postavila njegove obnažene fotografije, ona je sada otišla korak dalje pa je to učinila i sa klipovoma. Naime, anonimna cura je objavila njihov video razgovor, dok su hotovali, stim što je sebe blurovala. Tako se u nekim momentima Mirko vidi go, samo okićen novogodišnjim ukrasima kako joj pjeva pjesme…

– Ne znam zašto to radi. Raskinuli smo, bar sam tada tako mislio na miran način. Veza prosto nije išla. Različiti smo, interesovanja i pogledi na svijet nam se nisu poklapali. Onda mi je jednom samo pustila poruku da će se potruditi da upamtim taj raskid. Vjerujem da je na ovo mislila. Smješno mi je sve. Ako ništa drugo, ispromovisala me je. Sreća pa sam u treningu a i dobro sam otpjevao deonice– kaže pjevač koji je nedavno objavio pesmu “Ne pitaj me kako živim”, a koju potpisuje Goran Rarković Rale.

Izvor vijesti: Dzenana Zulum / expresstabloid.ba