Home Magazin Showbiz Žestok okršaj: Kija uzvratila na prozivke Jeleni Karleuši!

Žestok okršaj: Kija uzvratila na prozivke Jeleni Karleuši!

Kija Kockar je priznala da ne priča sa pola estrade, da su je gotovo svi blokirali na Instagramu, pa otkrila da je imala manju raspravu i sa Jelenom Karleušom!

Čini se da ne prođe ni dan, a da Kija Kockar ne kaže ili ne uradi nešto što diže prašinu u javnosti! Kija je odlučila da bez dlake na jeziku prvi put priča o sujeti u šou biznisu i za emisiju Realna priča otkrila zašto ne priča sa pola estrade! Kako kaže, za nju su oni najveći šljamovi!– Ja sam malo oštra i zato ne pričam sa pola estrade. Zato sam blokirana od pola estrade, jer govorim istinu. Većinom me ljudi napadaju preko novina i onda poslije kažu da to nisu rekli ili da je izmišljeno.

– Mene blokiraju na Instagramu, ja nikog ne blokiram! Ali što se tiče te sujete, to je nevjerovatno. Mene su svi podržavali, a onda sam izašla iz rijalitija, napravila uspjeh i odjednom me više niko ne podržava. Odjednom sam im prijetnja, ali to je sasvim normalno. Ne krivim ih, ali i te kako smatram da su dvolični. Ja sam radila sa ljudima cijeli život, ali takav šljam u životu nisam vidjela! To je najveći šljam na svijetu! – ispričala je bez zadrške voditeljki emisije Isidori Lukić.

Otkrila je da se do sad nije uživo svađala sa kolegama, već virtuelno, ali i da ima jedna situacija koju nije mogla da prećuti i to, ni manje, ni više, nego Jeleni Karleuši!

– Meni je moj producent Filip Miletić rekao jednu pametnu stvar. Rekao je da nikom ne odgovaram, osim ako je velika zvijezda. Onda me je Jelena Karleuša na početku prozvala, ja sam ga pitala da li mogu sad, on je rekao da smijem! Nije bilo ništa strašno, ali sam bila baš kulturna. Bilo je oko toga da ako ja mogu da napravim takav uspjeh, da će ona uložiti onda u njenu garderoberku.

– I onda sam ja odgovorila “Da, Jelena uradi to, zato što sam ja kačila garderobu sa 17 godina u klubu za džeparac i vidi me gdje sam sad!”. Tako sam joj odgovorila, jer ja kad se svađam ja volim da to bude zanimljivo i simpatično.

– Nikada ne bih uvrijedila nekog, a ako komentarišem nekog, onda komentarišem iz ličnih razloga. Jelenu ne poznajem i kada sam joj odgovorila, odgovorila sam joj na taj način.

Izvor: Republika.rs