Pjevač Željko Šašić otvorio je dušu i otkrio detalje nekada najpoznatijeg ljubavnog trougla koji su činili on, njegova bivša žena Sonja Vuksanović i bivši drug Aca Lukas . Nakon razvoda od Šašića, Sonja je započela ljubavnu vezu sa Acom Lukom, koji je do tada bio dobar Željkov drug što je dovelo do njihove velike svađe i javnog prepucavanja preko medija.


– Još prije samog razvoda sa raznih strana su dolazile glasine da smo u lošim odnosima a mi tome nismo pridavali značaj. Ali onda smo bili sigurni da nam se razlikuju pogledi na svijet i stavili smo tačku – započeo je Željko.

Vrlo brzo nakon razvoda za Šašića je uslijedio pravi šok, kada je otkrio ko je novi izabranik njegove bivše žene. Željko je otkrio kako se osjećao kada je saznao da je njegov do tada dobar drug Lukas, novi muškarac u Sonjinom životu.


Nije mi bilo teško, bilo mi je odvratno, a to je isto valjda teško. Dovoljno je prošlo vremena nakon razvoda da je svako mogao da sebi izabere svog partnera, tako da bih vjerovatno sve prihavatio, ali dobro ovo je baš bilo ciljano. Žene znaju to da naprave tako, a nažalost ima kolega koji to podržavaju tako da mislim da su se baš dobro pronašli. Žao mi je što nisu uspjeli – ispričao je Šašić.On je otkrio i da njegovom bivšem prijatelju Aci Lukasu nije bilo strano da zavodi žene svojih drugara.
Pa ima tako ljudi, koji vole malo da čačkaju u bližoj okolini, a jedan od tih je Acika. On voli nije to njemu prvi put, on voli da čačka tako oko drugara nešto i uspjeva mu vidiš – otkrio je Željko.Pjevač je na kraju oktrio da je Lukasu i Sonji oprostio sve, ali to što su htjeli da pokvare odnos između njega i kćerke Sofije im nikad ne može oprostiti.
-Ne zamjeram im ni pare, ni to što su oni bili u braku, čak ni to što su živjeli u mom stanu, ali to što su brljali po Sofiji – to im ne opraštam. Najteži period u životu bio mi je kad sam imao prekid komunikacije sa Sofijom, jer nisam čovjek kog materijalne stvari mogu da dotuku. Kad ti neko napravi neku priču koja je malo dublja i meni bitnija, e to mi je odvratno – ispričao je Šašić.Željko je na kraju ispričao da je danas u dobrim odnosima sa svojim kćerkom.
Želio sam samo da sa Sofijom provedem što više vremena, da ona ima svoje aktivnosti i da se družimo što više da bi usvojila neke moje sisteme vrijednosti što je bilo jako teško nasuprot ove druge strane, ali dobro ona zna kakav sam ja, ja sam joj otac ima moje krvi, pa ako je nešto od toga ostalo u njoj a vjerujem da jeste biće joj korisno –otkrio je Željko u emisiji “Glamur specijal”.

Izvor vijesti: Nina Novaković / expresstabloid.ba