Home Magazin Reality show Zaboraviću sve što si mi uradila: Najemotivniji momenat Dalile i Dejana!

Zaboraviću sve što si mi uradila: Najemotivniji momenat Dalile i Dejana!

Dejan i Dalila Dragojević su se nakon svađe vratili u Bijelu kuću, pa su sjeli u pušionicu i tamo nastavili svoj razgovor, u kom je Dalila ponovo, zbog Dejanovih riječi, završila u suzama.

– Sve to što si navela je zbog toga što si izabrala to u trenucima kad si htjela da budeš srećna, ali način na koji je urađena ta tvoja pokvarena sreća je loša sa njegove strane. Ti si to doživjela, ali si otišla na žurku – rekao je Dejan.

– Šokirala sam se – rekla je Dalila.– Trebala si da sjedneš i da mu kažeš us..o si mi se u život, a sutra da uđe Mina, otišao bi kod nje. Ja ako mogu da ti olakšam, ja ću da probam, a ono što si mi uradila zaboravi skroz – rekao je Dejan.

– Ne mogu da budem u istoj kući – govorila je Dalila kroz suze.

Dalila Dragojević završila je u suzama poslije rasprave sa bivšim mužem Dejan Dragojević. Oni su se prvo raspravljali na kauču, a kad su izašli napolje nastala je prava svađa.– Nedjelja. 18:30, ja legao da spavam, budim se, tebe nema. Ti otišla da skuhaš kafu u sivim biciklističkim, hladno je bilo i imala si teksas jaknu. Vidim ja da si ti raspoložena, ja zaspao. Budim se, ti se presvlačiš. Poslije sat vremena ulaziš sa njim na vrata i vičeš da sam smoren i ovakav i onakav. Šetala si sa njim. Vraćam se u kuću pravim nam da jedemo, tebe nema, ja te tražim. Ulazim u pab i govorim ti: ”Ajde da jedeš”, ti si tad već imala šifre sa njim. Ja sam tada slutio. Rekao sam ti da vrlo dobro znaš zašto ja ne razgovaram sa tobom, ti cijeli dan nisi provela sa mnom – rekao je Dejan.– Ti ćeš da mi pričaš šta sam ja radila? On je meni tada rekao da se zaljubio, da je spreman da me čeka osam mjeseci…Ja nisam dozvolila da mi se stavi ruka na koljeno. Naš prvi dodir je bio kad je krenuo zadatak sa lisicama. Tada smo ušli, napravili krug. Dolazi ponedjeljak, tad sam ustala i rekla sve kod Milana – rekla je Dalila.

– Cedevita je tada postojala i šifre – rekao je Dejan.

– Nisi ništa uradio po pitanju da me zaustaviš, tako da smo došli do zaključka da ti je priča odgovarala. Ti da si meni uradio tu stvar, bio bi mrtav ili ti ili ja. Ne se.i kakvo si povjerenje imao kad si rekao da si primijetio sve to – rekla je Dalila...

.

.

Izvor: Kurir