Gotovo 900 tisuća obožavatelja na Instagramu prati svaki korak blogerice Zorane Jovanović (29), koja se iz anonimnosti na društvenim mrežama ‘probila’ na regionalni tron društvenih mreža kao Zorannah.

Foto: Instagram

Popularna srpska brineta trenutačno je u Švicarskoj na skijanju. Tom se sportu posvetila u prilično drugačijem izdanju od uobičajenog. Umjesto skafandera, Zorannah je odjenula zeleni jednodijelni kupaći kostim. Izbacila je guzu i bacila se na skijanje, što je oduševilo fanove na društvenoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Riječ je o izazovu na koji ju je izazvao proizvođač bikinija u čijem je aranžmanu stigla na skijanje. Inače, Zorannah je nedavno intervjuu za Story priznala kako nikad nije sakrivala da je na sebi radila ‘popravke’.

SRPSKA INFLUENCERICA ZORANA

Nakon propalih veza priznala: ‘Nisam kompletna bez dečka’

Influencerica se navodno podvrgnula plastičnoj operaciji povećavanja grudi, ali i usnica.

Foto: Instagram

– Ja nikada nisam skrivala korekcije koje sam radila, čak sam i snimala videe na tu temu. Smatram da svaka žena treba promijeniti ono što će nju učiniti zadovoljnijom i podići joj samopouzdanje. Korekcije na tijelu, 2019. godine ne smiju biti taboo – komentirala je Zorana kojoj najviše smeta što se od njezinog života rade sapunice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor vijesti: Mislav Bosančić / 24sata.hr