Home Magazin Ljepotice Wandina poruka za Valentinovo uz snimak dok pozira u skoro providnom donjem...

Wandina poruka za Valentinovo uz snimak dok pozira u skoro providnom donjem rublju

Opet je sve očarala.

Wanda Nara ne prestaje objavljivati fotografije na Instagramu u provokativnim izdanjima.

Argentinka Wanda Nara, supruga Maura Icardija, jako je uspješna poslovna žena budući da se bavi raznim stvarima, a između ostalog zastupa svog supruga u nogometnim vodama.

Ipak, daleko veću popularnost stekla je zahvaljujući provokativnim objavama na društvenim mrežama. Često je viđamo u golišavim izdanjima i sa malo odjeće na sebi.

Ovaj put zaista je otišla korak dalje.

Pozirala je u donjem rublju koje je bilo gotovo prozirno, a povodom Dana zaljubljenih u kojem je ponosno govorila o svom tijelu.

“Tijelo svake žene živi drugačiju revoluciju. Moje tijelo je doživjelo pet trudnoća, pet carskih rezova i iako sam si to mogla priuštiti, nemam ekstenzije kože. Čekajte… smršate pet kilograma i opet čujete kritike i to gotovo uvijek od žena. Svako tijelo je različito, svaka žena bira što će učiniti sa svojom estetikom.

Odobravam sve zbog čega se osjeaćmo bolje. A kritika me nikad ne boli, svi smo različiti, svi smo posebni i uvijek postoji onaj s krupnijim ili mršavijim tijelom. Ono što me razlikuje je moja osobnost, moja sigurnost, koju ne mijenjaju filteri, kirurzi i retuširanja… Mnogi gledaju izvana i ne shvaćaju da je ono što vas doista ludo zaljubljuje osobnost koja vas pobjeđuje ili zauvijek gubite. Sretno Valentinovo svima”, napisala je Wanda.

Njena objava stigla je nakon što su u italijanskim medijima opet počeli da objavljuju neke njene stare fotografije i da joj prigovraju kako je s brojnim operacijama postala to što je danas.(sportsport.ba)