Betty White se prije sedam godina našla u Guinnessovoj knjizi rekorda kao glumica s najduljom karijerom. White glumi već 78 godina. Davne 1939. se zaposlila na radiju jer su je na audicijama odbijali s izgovorom da ‘nije fotogenična’. Tek je osamdesetih ostvarila ulogu karijere u seriji ‘Zlatne djevojke’. 

Foto: Promo

Živopisna glumica danas slavi 98. rođendan. Betty najviše pitaju koja je tajna dugog života, a ona ima pomalo neobičan ‘recept’. 

– Ne jedem doručak, za ručak jedem sendviče. Obožavam hot dog i pržene krumpiriće, a sve zalijem dijetalnom Coca Colom. Svake večeri popijem jednu čašu votke, a više od toga popijem jedino kada se nađem s prijateljima – kaže Betty koja uživa u činjenici da je i dalje zaposlena. Naime, kada nije u televizijskom studiju ili na setu neke serije, Betty i dalje volontira u losanđeleškom Zoološkom vrtu. 

Foto: Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL

Svoj 95. rođendan, glumica je proslavila na setu serije ‘Young & Hungry’.

– Trčkarala je po setu i uvježbavala scene, to je zaista impresivno. Navečer je otišla na party s najbližim prijateljima – rekle su njezine kolegice.  

Osim što radi punom parom, jede i pije ono što voli, White kaže da je za njen dug život zaslužan i optimizam.

– Znam da zvuči otrcano, ali uvijek nastojim vidjeti smiješnu stranu svega dobrog i lošeg. Brzo mi dosade ljudi koji se žale na sve, to je takav gubitak vremena – rekla je Betty povodom svog rođendana.

Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

White, koja je tijekom duge i bogate karijere radila s nekim od najvećih imena u showbizzu, još uvijek ima jedan neispunjeni san.

– Mislim da bi bila jako dobra ideja da glumim s Robertom Redfordom – kazala je White kojoj je suprug Allen Ludden umro 1981. od raka. Sama nikada nije imala djece, ali je pomajka Luddenovo troje djece. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

 

Izvor vijesti: Astrid Čada / 24sata.hr