prepunom jutarnjem tramvaju, gura se jedan bilder, dolazi do žgoljavog muškarca i sapne mu u uvo:

– “Je*o sam ti ženu!”, i ode dalje.


Sutradan se scena ponavlja. Kada se to dogodilo i treći dan, muškarac, došavši na posao, nazove ženu i ispriča joj vidno uzbuđen, šta mu se već više dana događa u tramvaju. Žena ga posavjetuje:

vic-dana4-29

U prepunom jutarnjem tramvaju, gura se jedan bilder, dolazi do žgoljavog muškarca i sapne mu u uvo:

– “Je**o sam ti ženu!”, i ode dalje.

Sutradan se scena ponavlja. Kada se to dogodilo i treći dan, muškarac, došavši na posao, nazove ženu i ispriča joj vidno uzbuđen, šta mu se već više dana događa u tramvaju. Žena ga posavjetuje:

– “Ma pusti idiota, nemoj se dati isprovocirati od neke polupijane budale. Ignoriši ga, pa će prestati!”
Sutradan opet pun tramvaj, bilder se gura prema čovjeku, prilazi mu i drekne:

– “TUŽIBABO JEDNA!”

BONUS

Jučer sam spasio život jednoj djevojci, a bolje da nisam… Vraćao sam se sa posla pješice i išao baš iza te djevojke.

17593252-7385853-professional-poser-the-previous-day-tammy-shared-another-photo-t-a-49-1566529064800

Pričala je na mobitel i iznenada krenula da prelazi ulicu na neoznačenom mjestu. Iz supritnog pravca je išao autobus i bilo je neizbježno da je udari, nije bilo šanse da stane. Potrčao sam par koraka, zgrabio je za ramena i povukao nazad.

U toj frci pali smo na trotoar i ja i ona. Ja sam uganuo zglb na ruci, a njen mobitel je polomljen. Ustala je i počela da mi psuje da sam manijak i dovikuje policiju.

autobus2

Par minuta kasnije stigla je i policijska patrola i ona im je tada rekla da sam iznenadao počeo mlatretirati i grliti i da smo zbog toga pali na trotora, optužila me fizičko maltretiranje i uništavanje skupocjenog mobitela. Ne mogu da vjerujem…

mobitel2

U policijsku stanicu su došli i njeni roditelji te su mi rekli da će povući tužbu ukoliko im kćerci namirim mobitel i platim 600 eura za stres koji je preživjela… Mobitel je nećete vjerovati 900 eura… Ukupno traže da im platim 1.500 eura…

Stotine ljudi su svjedoci da sam je spasio, ali niko nije zastao da to posvjedoči… čak ni vozač autobusa se nije zaustavi…

muskarac

Herojski potez spašavanja me načinio običnim idiotom, povrijedio sam ruku i iduća 4 mjeseca moram raditi za taj HEROJSKI ČIN.

Foto:Ilustracija