Home Magazin Zanimljivosti USTAO PRED ZORU / Mreže preplavio šokantan video iz mrtvačnice, Ministarstvo zdravstva...

USTAO PRED ZORU / Mreže preplavio šokantan video iz mrtvačnice, Ministarstvo zdravstva zasad odbilo komentirati ‘uskrsnuće pokojnika’

O snimci se zasad zna tek toliko da je nastala u Tveru, gradu na zapadu europskog dijela Rusije, objavio je portal “Net.hr”.

Ruskim društvenim mrežama u ponedjeljak ujutro počeo je kružiti jeziv video iz jedne tamošnje mrtvačnice, a prikazuje nekog muškarca koji je pred jutro ispuzao ispod plahte i ustao sa stola na koji mrtvozornici polažu pokojnike.

O snimci se zasad zna tek toliko da je nastala u Tveru, gradu na zapadu europskog dijela Rusije, te da je izvornu verziju zapisa netko anoniman objavio na Telegramovu kanalu, prenosi prve informacije portal SamaraOnline.

Novinar spomenutog portala istaknuo je da u ovome trenutku nitko ne zna detalje o čemu je tu točno riječ, je li doista netko nesretnoga čovjeka zabunom proglasio mrtvim ili je u pitanju morbidan viralni marketing, možda rad postavljen u svrhu promocije nekog nadolazećeg horor filma… objavio je portal “Net.hr”.

“Uredništvo portala nastavit će pratiti razvoj situacije”, rečeno je na kraju teksta, dok je snimka u manje od dva sata već desetak puta iskopirana na razne YouTube kanale.

U međuvremenu su kolege s portala 360TV kontaktirale predstavnike Ministarstva zdravstva Tverske oblati, ali im je uskraćen bilo kakav komentar dok se ne utvrdi o čemu je točno riječ.

Neslužbeno se doznaje da Ministarstvo zdravstva snimku zasad smatra lažnom budući da postoji još jedan zapis, ali drugačijeg potpisa (u toj verziji na dnu stoji GKB-13).


14 fotki koje prikazuju istinsku, nezaustavljivu moć vremena
Vrijeme leti prebrzo i treba cijeniti svaki trenutak sa svojim bližnjima.

Osjećaji, misli, atmosfera nekog trenutka iz naše prošlosti nikad se više neće moći u potpunosti ponoviti, ali ovi ljudi su se uspjeli, barem nakratko, vratiti u te daleke sretne dane.

Rekreirali su stare fotke i pritom se dobro zabavili, složili kockice sjećanja i jedan dan se vratili u neko bezbrižnije doba!


Kada nađeš dobrog frizera, ne mijenjaš ga


“Moj djed je svoje klizaljke objesio na malo drvo kad je bio mlađi. Zaboravio je da ih je tamo ostavio i pronašao ih godinama kasnije”


“Rekreirale smo sliku iz mog djetinjstva nakon 20 godina”


Nakon 38 godina braka


Bratići i sestrične na okupu poslije 15 godina


“Sestrin 5. i sestrin 25. rođendan”


Godinu dana i 50 kilograma poslije…


Krštenje vs. obrana diplomskog rada


Baka i ja 60 godina poslije s njenom tijarom na svom vjenčanju


“Sin je za rođendan zaželio tortu koju je vidio na slici iz mog djetinjstva”


8 godina nakon


Otac i njegove cure 2011. i 2021.!


Svakih 5 godina ista priča


(index.hr)