Kada se pojavila u muzičkom takmičenju veterana Jasna Mangafić željela je samo da publika vidi da nije odustala od muzike, ali i da se ponovo osjeti čari velike scene. Ratna dešavanja spriječila su je da nastavi karijeru, pa je zato svoju sreću ponovo okušala u šouu “Nikad nije kasno” gdje je stigla do polufinala.

Upravo ovaj šou dao joj je snagu i volju da nastavi tamo gdje je 90-tih godina stala i da ponovo svojim glasom uveseljava publiku.

-Emisija ?Nikad nije kasno? mi je bila vjetar u leđa, kao buđenje iz zimskog sna koje me je natjeralo da nastavim da se bavim muzikom. U toku trajanja serijala snimila sam dvije nove pjesme. ?Ako se nekad sretnemo? koju sam nedavno promovisala i na Grand televiziji – kaže Jasna i dodaje da je to samo početak onoga što publika od nje očekuje.

Budući da se u njenoj porodici muzika prenosi s koljena na koljeno i da je njen svekar poznati hitmejker Ibro Mangafić, Jasna je rješila da po prvi put to iskoristi i svom porodičnom, muzičkom studiju snimi još jednu pjesmu.

Uskoro se očekuje premijera još jednog singla za koji je sama napisala muziku i tekst, dok je aranžman uradio njen sin Dino koji danas vodi muzički studio Mangafić.

-Riječ je o pjesmi koja će sigurno ući u srca mnogih poklonika lijepe, ali urbane muzike – izjavila je Jasna koja je inače poznata po izvođenju narodnih pjesama.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / expresstabloid.ba