Najboljeg atletičara svih vremena Usaina Bolta napali su u u noćnom klubu u Londonu, javljaju engleski mediji! Bolt se zabavljao u noćnom klubu ‘Toy Room’ prije nego se u se on i njegovih petorica prijatelja ‘zakačili’ sa sedam Istočnih Europljana, piše The Sun.

Brzo se rasprava preselila na ulicu ispred kluba, a onda je nastala masovna tučnjava u kojoj je sudjelovalo 30 mangupa, navode izvori. Udaralo se šakama i nogama, nije se štedjelo nikoga.

Foto: Snapchat

Usain Bolt u noćnom klubu prije incidenta

– Nevolja se pojavila nakon što su izašli na ulicu. U sekundi su 30-orica ubijala Boga jedni u drugima. Usain je udario lika da bi obranio frenda. Sve se izdogađalo jako brzo. Tek što su se strasti smirile, počeli su se tući svi međusobno 1 na 1. Bilo je prilično zastrašujuće i mislio sam da nikad neće prestati – rekao je neimenovani izvor The Sunu.

Također, Usain je snimljen kako stoji pored prijatelja, rukom oko njegova ramena. Nekad najbolji sprinter svijeta, svjetski rekorder na 100 i 200 metara te osvajač osam olimpijskih zlatnih medalja odvlačio je kompanjona iz tučnjave.

– Ma bila je ludnica. Ne mogu vjerovati da nitko nije ozlijeđen s obzirom koliko je udaraca bilo, bacanja na pod i cipelarenja. Na kraju su napokon pronašli lika koji je sve započeo, Bolt ga je pribio uz auto i čini se da su uspjeli sve riješiti.

– Bolt je smirivao strasti svima, bio je mirotvorac i ubrzo je posjeo prijatelja u taksi prije nego je svatko otišao svojim taksijem. Bilo je to oko 3 ujutro.

Londonska policija je zaprimila poziv.

– Službenici su dobili poziv i otišli su na mjesto događaja u 3.10 sati ujutro. Na licu mjesta nisu zatekli osumnjičene – javili su se iz policije službenim priopćenjem.

Izvor vijesti: Boris Trifunović / 24sata.hr