Home Magazin Reality show Uradila remont lica, a sad i ovo: Iva Grgurić napravila još jednu...

Uradila remont lica, a sad i ovo: Iva Grgurić napravila još jednu promjenu, više ne liči na sebe! (Foto)

Iva Grgurić, pobjednica treće sezone rijalitija “Zadruga”, nedavno se pdvrgla operaciji grudi, jer je željela da promijeni silikone koje je ranije imala.

Naime, ona je željela da poveća kubikažu i da promijeni oblik. Po izlasku u Zadruge otišla je i na remont lica. Međutim, očigledno da to nije jedino što je Iva riješila da promijeni na sebi.

Ona se sad pohvalila i novom frizurom. Iva je riješila da isproba šiške, pa se frizurom odmah pohvalila na svom Instagramu. Ipak, mišljenja njenih pratioca su podijeljena kada je ova promjena u pitanju.“Nisam se pokajala kad sam prvi put uradila operaciju. Tada nisam mogla da stavim veće, jer imam takvu kožu. Poslije godinu dana mi je doktor rekao da mogu da povećam, ali to tada nisam htjela. Nisam željela da pretjerujem. Sada sam rekla doktoru da samo ne želim da izgleda degutantno. Filip zna da je to bila moja želja, podržava me u svemu. Ne mrda iz stana, pored mene je, diže me, vodi u toalet. Tu je za mene kad mi je najpotrebniji, dokazao mi je i sada koliko me voli”, otrila je onanedavno za Pink.

Izvor: Kurir