Ukrajinski mediji su nakon prve utakmice žalili za tri boda, a ovaj put su taj bod uzeli objeručke! Dinamo je imao 3-1 sve do sudačke nadoknade, a onda je Šahtar u pet minuta stigao do nevjerojatnog izjednačenja. Naravno, svi ukrajinski mediji su proslavili ‘zlatni bod’ iz Zagreba, a heroj u njihovim tekstovima je golman Andrij Pjatov koji je izborio penal u posljednjoj sekundi utakmice. Čudesna završnica ‘natjerala’ ih je da zaborave na sve kikseve ukrajinske momčadi te su uglavnom pričali o čudesnom remiju.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Ukrajinski prvak se osjećao jako neugodno tijekom utakmice zbog nevjerojatnog Dinamovog pritiska, igrali su s tri stopera. Nakon što je Šahtar zabio prvi gol, proširile su se rupe u njihovoj obrani, Petković je uskoro izjednačio. Obje momčadi su u prvom dijelu igrale jako oprezno. U drugom poluvremenu Moro je dobio crveni karton za Dinamo i to je bila Šahtarova prilika. Morali su vrebati oko Dinamovog gola i obrana bi pukla kad tad. Ali im je onda Marlos napravio uslugu i dobio drugi žuti karton. Dinamo je zabio dva gola, ali je nevjerojatni Šahtar zabio dva gola u pet minuta i izbjegao poraz – piše ukrajinski sport.ua.

TRENER DINAMA BIJESAN

Bjelica: VAR je obično s*****, postao je cirkus, ne treba nam!

Stvari su se nevjerojatno okrenule u samo dva tjedna. Tada su ‘plakali’ zbog tog jednog boda, a danas taj ‘bodić’ dižu u nebesa. Kao i Pjatova koji baš nije naviknuo na to. ‘Šahtar je čudesno izvukao remi u Zagrebu, Pjatov je izborio čisti penal, a Tete je u dubokoj sudačkoj nadoknadi zabio za veliki bod’, piše telegraf.com.ua, još jedan portal koji hvali junaka Pjatova. 

Foto: ANTONIO BRONIC

JERKO LEKO ZA 24SATA

Događali su se ovakvi padovi i većima, vjerujem u 2. mjesto

Prije dva tjedna su ga napadali zbog onog penala na Gavranoviću, a danas će se sigurno naštucati zbog toliko hvaljenja.

– Pjatov je izborio penal u sudačkoj nadoknadi za veliki bod. On je u posljednjim sekundama otišao u Dinamov kazneni prostor i Catherine ga je udario laktom u lice. Nakon što je gledao VAR, Brych je pokazao na penal – piše football, a Telegraf dodaje:

– Šahtar je čudesno izvukao remi u Zagrebu, Pjatov je izborio čisti penal, a Tete je u dubokoj sudačkoj nadoknadi zabio za veliki bod.

Foto: ANTONIO BRONIC

KOMENTAR

Ma pustite suca, idemo na San Siro ispraviti svu tu nepravdu!

Sve se da upakirati u jednu rečenicu, a to je ‘Bod piši, a igru briši’. Svjesni su da njihova momčad nije briljirala, ali zadovoljno napuštaju Zagreb. Ukrajinska momčad je ovim bodom u blagoj prednosti u odnosu na Dinamo jer su sada bolji u međusobnom omjeru, ali do kraja su ostala još dva kola u kojima se još dosta toga može promijeniti. 

 

 

 

Izvor vijesti: Zdravko Barišić / 24sata.hr