Nakon što se na dodjeli Oscara pojavila u uskoj tigrastoj haljini i pokazala svoju novu liniju, britanska pjevačica Adele (31) još jednom je oduševila transformacijom. Paparazzi su je uhvatili kako ulazi u automobil dok na sebi ima usku trenirku koja naglašava njezinu liniju, posebno ravan trbuh i mršave noge.  

Njezini pratitelji vidno su oduševljeni Adelinim izgledom, a mnogi su komentirali kako su jedva prepoznali pjevačicu. 

– To je Adele?? Pa ona se prepolovila. Ne liči mi na sebe – samo su neki od komentara. Pjevačica je u posljednjih godinu dana smršavjela čak 45 kilograma što je rezultat stroge dijete na kojoj uzima tek 1000 kalorija dnevno i pije zelene prirodne sokove. S dijetom je krenula nakon razvoda od Simona Koneckog (45).

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Adelina promjena je itekako vidljiva, a ako je suditi prema pisanjima stranih medija, u borbu s viškom kilograma nije se upustila sama. S njome su bili treneri Joe Wicks i Dalton Wong. Navodno je ključ uspjeha u tome što je krenula na pilates, a dizala je i utege u teretani.

Foto: Zak Hussein/Press Association/PIXSELL

Davali su joj savjete kako na što bolji, brži i zdraviji način doći do željenog cilja. S obzirom na to da je pjevačica bila svjesna svog nedostatka, često se znala našaliti sa svojom kilažom. Priznala je kako bi prije radi toga plakala, ali ne bi ništa više od toga poduzimala već se samo sažalijevala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

 

Izvor vijesti: Astrid Čada / 24sata.hr