“PRIJATELJSKI” nogometni susret u Međugorju između hrvatskog trećeligaša Jadrana iz Ploča i bosanskohercegovačkog drugoligaša Olimpika iz Sarajeva prekinut je zbog sukoba igrača. 

Iz Olimpika su priopćili kako je susret prekinut u 25. minuti, ali zbog naguravanja.

“Utakmica je prekinuta u 25. minuti, nakon što je došlo do naguravanja igrača na sredini terena, a da se ne bi dogodila bilo kakva eskalacija sukoba ili veći incident, dogovoreno je da se utakmica ne nastavlja”, priopćeno je iz Olimpika, ali iz Jadrana ih demantiraju.

“Utakmica je prekinuta zbog međusobne tučnjave. Od prve minute igrači Olimpika su bili naelektrizirani kao da se igra utakmica ljutih rivala, a ne prijateljska. Možda smo im poremetili planove, mislili su da će lako protiv nas.

Svaku su odluku suca protestirali, udarali se bez lopte, a sve je kulminiralo kada je jedan njihov igrač bez lopte udario našeg laktom u glavu, a naši momci su na to odgovorili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaiskrilo je na terenu, poletjelo je par udaraca te kad se sve smirilo, neugodno nas je iznenadila reakcija Olimpikove klupe. Dok su naši treneri i članovi uprave smirivali situaciju, klupa Olimpika predvođena trenerom Vojvodićem je pokušavala nastaviti fizički obračun.

Na kraju smo svi otišli prema svlačionicama i sve je završilo srećom bez posljedica”, poručili su iz Jadrana i dodali da su tužni zbog ovakvih scena i posebno zbog reakcije s Olimpikove klupe.

U policiji ovaj incident nije zabilježen, a utakmica je prekinuta kod rezultata 0:0.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor vijesti: / index.hr