Home Sport Nogomet Tysonova tvrtka s kanabisom otvorena je za nadmetanje za prava na imenovanje...

Tysonova tvrtka s kanabisom otvorena je za nadmetanje za prava na imenovanje Camp Nou

Barca su stavila prava na svoj kultni stadion na prodaju, a bokserska je ikona u početku pogrešno bila povezana sa zanimanjem.

Izvršni direktor Tyson Rancha Rob Hickman, čovjek koji koordinira farmu kanabisa u vlasništvu bivšeg prvaka boksa u teškoj kategoriji Mikea Tysona, ostavio je otvorena vrata kompaniji da kupi prava na imenovanje za barselonski stadion Camp Nou.

Barcelona je ovaj tjedan najavila da će prodati prava na imenovanje Camp Nou za kampanju 2020-21 i donirati prihod za pomoć u borbi protiv koronavirusa.

Očekuje se da će se od mnogih velikih tvrtki slagati s ponudom da svoje ime povezuju s ikoničnim stadionom i prestižnim klubom.

Izjave investitora milijardera Alki Davida nedavno su u opticaju, a osnivač ‘Swissx’ – CBD kompanije sa sjedištem u Gstaadu u Švicarskoj – pogrešno je naveden kao poslovni partner Tysona jer je najavio zanimanje za ikonski stadion Barca.

No, iako David u stvari nije partner bivšeg boksera, Hickman je priznao da nakon rasprave o pogrešnoj priči, izvršioci na Tyson Ranchu nisu u potpunosti odustali od ideje da licitiraju na stadionu kako treba, a da David ne uključi.

“Znamo Alki Davida, ali nismo u poslu”, rekao je Hickman za Goal. „Uz to, definitivno bismo bili zainteresovani da licitiramo za potencijalni ugovor sa stadionom.

“Ponavljam, Mike i ja i Tyson Ranch nismo u vezi s gospodinom Davidom.”

Ako ranč nastavi sa ponudom, morat će se suprotstaviti Davidu, koji tvrdi da je „bikovit“ zbog mogućnosti svoje kompanije da osigura prava na imenovanje.