INSTAGRAMUŠA Holly Valentine (26) tvrdi da su je izbacili s Tindera jer su drugi korisnici prijavljivali njen profil, misleći da je previše atraktivan da bi bio pravi.

Ta djevojka iz Kalifornije ima 1,2 milijuna pratitelja na Instagramu, gdje redovito objavljuje fotografije u oskudnim izdanjima.

Kako kaže, iako nije sramežljiva pred kamerom, zatvori se kad upoznaje nove ljude pa se okrenula upoznavanju preko aplikacije. Bilo je potrebno tek nekoliko sati da dobije gomilu poruka da je njen profil sigurno lažan, a nakon toga i da joj Tinder onemogući ponovno logiranje.

Na kraju nije uspjela dogovoriti niti jedan spoj prije nego je izbačena s Tindera.

“Puno putujem i htjela sam izaći na spoj i upoznati nove ljude tijekom putovanja pa sam platila najskuplji paket jer tako možete mijenjati lokaciju”, ispričala je.

“Koštalo me 86 dolara što je skupo za aplikaciju. Koristila sam jasne fotke, napravila sam sve što je trebalo, povukla sam nadesno na nekim ljudima, našla par spojeva i tad počela gledati Igru prijestolja. Nakon nekoliko sati pokušala sam se vratiti na aplikaciju, vidjela sam nekoliko poruka i onda me izbacilo iz aplikacije. Ono što sam vidjela bile su poruke da profil sigurno nije pravi, zašto bi cura poput mene bila tu i zašto im ne odgovaram”, ispričala je.

Dodala je da je nakon toga malo istraživala i otkrila da se može ljude izbaciti s Tindera pa je uvjerena da su je neki prijavili. Tražila je povrat novca od Applea i Tindera, no zasad ga nije dobila.

Dodala je da je profil na Instagramu pokrenula jer ju je zanimalo može li brendirati samu sebe. Kako je skupila 1,2 milijuna pratitelja, pokrenula je proizvodnju alkoholnih pića te lifestyle brand.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?Izvor vijesti: / index.hr