Home Vijesti Svijet Trump dodaje zbunjenost zbog zdravstvenog stanja Kim Jong Un-a

Trump dodaje zbunjenost zbog zdravstvenog stanja Kim Jong Un-a

????????? ?????????????????? 27??? ?????? ????????? ????????? ??? 2??? ??????????????? ?????? ???????????????????????? ?????????????????? ??????.

Predsjednik Donald Trump dodao je osjećaj zbunjenosti oko zdravlja sjevernokorejskog čelnika Kim Jong Un-a u ponedjeljak, pojavivši se da proturječi sebi tijekom javne primjedbe u Rose Garden-u, tako što je prvo rekao novinarima da ima “jako dobru ideju” o Kimovom stanju, a zatim navodeći nekoliko trenutaka kasnije da “nitko ne zna gdje je.”

Upitan o Kiminom statusu u ponedjeljak, Trump je rekao, “Ne mogu vam točno reći – da, imam baš dobru ideju, ali ne mogu o tome sada razgovarati. Samo mu želim dobro.” Ali kasnije na istoj konferenciji za novinare, predsjednik je rekao novinarima: “Ništa nije rekao prošle subote. Nitko ne zna gdje se nalazi, očito to nije mogao reći. Ovo je nova vijest da je Kim Jong Un u subotu dao izjavu. . Ne mislim tako. ”

Čini se da se Trump poziva na Kiminu poruku radnicima u zemlji objavljenu u nedjelju u sjevernokorejskim državnim medijima, ali to nije bilo odmah jasno.