Punim imenom Maximiliano Gastón López (35), argentinski je nogometaš koji je u svojoj karijeri igrao za svjetske velikane kao što su Barcelona i Milan, a sada je na putu prema Maksimiru, tvrde dva brazilska medija Fox Sports i Istoe. Kako navode, Maxi bi u Zagreb došao zbog Lige prvaka.

Isto tvrdi i poznati talijanski novinar Gianluca Di Marzio koji je tu vijest objavio na svome Twitteru, a osim Dinama, kao mogući novi klub za Maxija Di Marzio navodi i  talijanskog drugoligaša Crotonu. 

Il #Crotone sogna Maxi Lopezhttps://t.co/hoWcJwxsLT

— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) August 19, 2019

Ovoljetni prijelazni rok ostvario je neke od najluđih transfera pa zašto onda ne bi i Maxi Lopez došao u hrvatskog prvaka? Lopez je od kraja prošle sezone slobodan igrač, a  prije toga igrao je u brazilskom Vasco da Gami.  U svojoj je karijeri igrao u katalonskom gigantu Barceloni  u vrijeme Ronaldinha i Puyola, ali i u brazilskom Gremiu, talijanskim Milanu, Torinu, Udineseu i drugima. 

S Barcelonom je osvojio Ligu prvaka 2005./2006., a izgleda da sada želi sreću okušati i s “modrima”. 

Podsjetimo, upravo je njegova bivša supruga Wanda Nara sadašnja Icardijeva, koja kroji prijelazni rok. No, iako ova vijest zvuči nestvarno, ne može ju se isključiti. U svakom slučaju, to bi bio najluđi maksimirski transfer ovoga ljeta. 
 Izvor vijesti: Eva Grgić / 24sata.hr