Home Vijesti Crna hronika To je moja kćerka Ilinka: Poslije pronalaska tijela u Limu Dalibor Dujović...

To je moja kćerka Ilinka: Poslije pronalaska tijela u Limu Dalibor Dujović slomljen i u suzama, potvrdio tragičnu vijest!

Poslije 38 dana od nestanka, u Limu, nekoliko stotina metara nizvodno od Rudog, u Bosni i Hercegovini, pronađeno tijelo Ilinke Dujović, djevojke iz Priboja za kojom se tragalo od 12. decembra.

Ilinka je viđena posljednji put kraj obale Lima, na stazi šetališta u Starom Priboju. Otada, nikakvog traga za njom nije bilo do utorka pred samu noć, kada su ribolovci primijetili tijelo kako pluta i spriječili da ga voda odnese dalje. Oni su pozvali policiju, a potom je otac u bolnici u Rudom, identifikovao tijelo svoje kćerke.

– Tačno je, tijelo koje je izvučeno iz Lima je moja kćerka Ilinka – kroz suze je kratko rekao njen otac Dalibor, koji do posljednjeg časa nije gubio nadu da je njegova kćerka živa.

Ilinka Dujović je na Palama studirala sociologiju i samo je diplomski ispit dijelio od završetka studija. Zbog pandemije korona virusa vratila se u Priboj i nije završila fakultet.

Prvi put nestala je 30. septembra kada se nije vratila iz šetnje. Naredni dan je uz pomoć mnogih Pribojaca pronađena na brdu Bić, pod dejstvom tableta i ujedima životinja po ruci. Nakon toga liječila se u zdravstvenim ustanovama u Priboju, Kragujevcu i Beogradu.

Da podsjetimo tokom potrage Ilinkin otac je rekao da je njegova porodica ove godine provela najteži Božić u životu.

– Ne znamo šta nam je sa kćerkom. Danas je Ilinkin rođendan i bol u grudima je neopisiv. Trideset peti dan prolazi i niko ništa. Ja nisam bitan, ali moje dijete jeste. Od bijedne plate sam je školovao u Republici Srpskoj da bi ovdje u Srbiji radila, zaslužila je da joj se pomogne. Ovo danas je dostojanstvena mirna šetnja, bez blokada i ikakvih uznemiravanja. Nećemo da brukamo našu djecu, za njih živimo –  rekao je Dalibor za RINU.

.

.

.

Izvor: Novosti