Beogradska policija intenzivno traga za D. S. koji se sumnjiči da je u nedjelju pretukao bivšeg košarkaša Partizana i nekadašnjeg dečka pjevačice Dare Bubamare, Nemanju Bezbradicu.

Policija je danas, tragajući za napadačem, pretresla kuću D. S. koja se također nalazi u Jakovu. Komšije porodice Bezbradica, kažu da su šokirane napadom na nekadašnjeg košarkaša.

-Čuli smo da je Nemanja napadnut s leđa, kukavički. Parkirao je automobil, izašao iz njega i krenuo ka kući. Na samo dva metra od ulaza pojavio se taj nasilnik i zadao mu nekoliko udarca od pozadi. Vjerovatno ga je čekao u obližnjem žbunu i nakon što ga je udario nekoliko puta, pobjegao je – rekle su komšije.

O motivu napada na košarkaša od jutros se nagađa u Jakovu. Pojedine informacije govore da je po sredi sukob zbog djevojke, ali niko to sa sigurnošću nije mogao da tvrdi. ZaPink.rs jučer se oglasila i pjevačica Dara Bubamara koja je izjavila da Bezbradicu nije vidjela od raskida, oko godinu dana.

Inače, nakon što je dobio batine Bezbradica je sa teškim povredama ruku, nogu i prijelomom lobanje, ali u svjesnom stanju prevezen u bolnicu.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / expresstabloid.ba