Home Magazin Showbiz Teodora izmislila da je startovao Nejmar: Pjevačica napravila foto montažu prepiske sa...

Teodora izmislila da je startovao Nejmar: Pjevačica napravila foto montažu prepiske sa fudbalerom zarad popularnosti!

Teodora Džehverović posljednjeg dana 2022. plasirala je lažnu vijest da joj je Nejmar uputio privatnu poruku na Instagramu.

Kako Kurir Stars saznaje od izvora bliskog pjevačici, ona se na ovaj korak odlučila kako bi uzburkala strasti pred svoj novogodišnji nastup ispred Narodne skupštine u Beogradu, ali i da bi u kratkom vremenskom periodu prikupila veliki broj novih pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

– Teodora je cijelu priču namjerno izmislila i plasirala pred sam doček jer je shvatila da će joj to ići u korist. Prvo, kako bi podigla hajp oko novogodišnjeg nastupa, ali i kako bi dobila veliki broj pratilaca iz redova fanova popularnog fudbalera. Iako su mnogi povjerovali u ovu priču i skrinšot koji je ona sama objavila na svom Instagram storiju, istina je da je u pitanju samo odlično urađen “edit” ili, kako bi se to narodski reklo, foto-montaža – kaže sagovornik Kurira i dodaje:

– Takvu “prepisku” može da napravi svako ko se iole razumije u fotošop, a da to nije nikakav problem, moglo se vidjeti i na Tiktoku, gdje su mnogi već pravili ovakve foto-montaže. Za razliku od Teodore, njima su se javljali drugi poznati sportisti, glumci, muzičari i ostali. Ova priča je mogla da prođe kod neupućenih, ali kod ostalih – teško. Da je sve izmislila, dokazuje i to što je Nejmar i ne prati na Instagramu, niti zna ko je ona – završava naš izvor.

Podsjetimo, Džehva se pohvalila pratiocima na Instagramu da joj je Nejmar poslao poruku sa emotikonom “aplauza”, a da je ona nakon toga ostala šokirana.

– Srećna Nova godina svima, idem da padnem u nesvijest! – napisala je pjevačica, ali se dalje nije oglašavala na tu temu...

.

.

.Izvor: Kurir