Home Magazin Showbiz Tajna testamenta Marinka Rokvića: Ovo je stavio na papir prije smrti

Tajna testamenta Marinka Rokvića: Ovo je stavio na papir prije smrti

Marinko Rokvić napisao je testament pre njegove smrti, a sada je otkriveno šta se u njemu nalazi.

Pevač Marinko Rokvić nakon duge i teške bolesti preminuo je 6. novembra u porodičnoj kući na Košutnjaku, što je bila njegova poslednja želja.

Iza sebe ostavio je udovicu Slavicu, sinove Marka, Nikolu i Daria, kao i snajke Bojanu i Saru.

Na sahrani su se pojavile mnogobrojen kolege sa estrade, porodica, a svi su se pitali zbog čega se njegov vanbračni sin Dario nije pojavio. Dario se oglasio na Instagramu i podelio fotografiju sa Marinkom, a on je bio sprečen da dođe, budući da živi u Kanadi sa svojom porodicom.

Dosta se spekulisalo o tome šta se nalazi u Marinkovom testamentu, a sada su otkriveni svi detalji šta se krije na papirima.

Naime, kako otkriva Marinkova koleginica sa estrade, koja je želela da ostane anonimna, Marinko je želeo da njegovi sinovi Marko, Dario i Nikola nastave da žive u slozi.

– Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo.

Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe.

On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s decom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine.

Videli ste da je kako dolikuje ispraćen na večni počinak, verujte, to je i zaslužio – priča pevačica, koja je bliska s porodicom, piše Kurir.rs.

– Živeli su skromno i pošteno. Koliko znam, Dario nema nameru da živi u Srbiji i sva imovina koja je stečena u našoj zemlji ostaje Nikoli i Marku, a njemu su uvek vrata otvorena i ima gde da bude sa svojom porodicom kada dolazi. S druge strane, Slavica ostaje u kući na Banovom brdu, a pevači imaju svako svoju nekretninu. Kuća na moru ostaje Slavici.

Stan koji su imali na Novom Beogradu su prodali i novac raspodelili tako što je stambeno osigurao sinove koji su tada zasnovali svoje porodice. Svi su ponosni i na oca i na majku, koju će sada da čuvaju i paze kao malo vode na dlanu – završava pevačica, piše Kurir.rs.

republika.rs