Roker je prije nekoliko dana primljen na Kliniku za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije zbog upale pluća, ali i povišene temperature. Kako je i sam rekao, odmah su mu izvršeni svi testovi kako bi bilo provjereno da li je pozitivan na koronavirus. Njegove kolegice Marija Šerifović i Ana Bekuta potresene su zbog vijesti da je Đorđe David obolio, te su se oglasile i poslale mu snažnu poruku.

-I to će proći – to je moja jedina poruka za njega u ovom trenutku, da se drži i da ga mnogo volim – poručila je Ana Bekuta.

-Svi smo u kontaktu sa njim još i prije nego što su stigli rezultati. Znala sam da se žalio posljednjih dana na upalu pluća. On je jak, izguraće, a mi ćemo ga svi bodriti. Ja sam potpuno zdrava, tako se i osjećam i nema mjesta panici, jer je prošlo više od dvije nedjelje otkad smo se zadnji put vidjeli – rekla je Marija Šerifović, piše pink.rs.

The post SVI SU POTRESENI VIJEŠĆU: Kolege pružaju podršku Đorđu Davidu u borbi sa koronavirusom appeared first on Express.

Izvor vijesti: Ozren Tosic / expresstabloid.ba