Prije nekoliko dana nastala je žestoka svađa između Gagija Đoganija i Vladimira Tomovića, a obezbjeđenje je odmah moralo da odreaguje kako bi spriječilo eventualni fizički okršaj. Tomović je bio uporan u namjeri da ga udari, ali su se nakon izvjesnog vremena smirile strasti.

Zbog toga je voditelj Ognjen Amidžić stigao u Bijelu kuću kako bi porazgovarao sa Gagijem, a on je priznao da svađa ne datira od početka Zadruge 3, već da iza tog turbulentnog odnosa stoji nešto sasvim drugo.

– Ja moram da kažem da je to krenulo od spolja, to gledaoci ne znaju. Bio sam u studiju kod Dušice gost i rekao sam da svi koji su bili od muškaraca išli su ka tome da se smuvaju sa Lunom, počevši od Vlade koji je bio odbijen… Malo sam se pogrešno izrazio, on se našao prozvanim. Nazivao me svim i svačim, od tad je krenulo da on mene nešto ne miriše. Kako su prolazili dani i meni je nešto smetalo kod njega i počeo je da bude agresivan, generalno. Ja sam dugo šutio o tome, sve do momenta kad se sve desilo sa Draganom. Rekla je da ja uz nju ne idem, stariji sam. Ja ništa nisam imao lično protiv njega, on je nju savjetovao to, a nije htjela da prizna. Sutradan je čak dobio i kaznu umanjenja nedjeljnog honorara. Ja sam vidio da će ponovo da uradi nešto, krenuo sam napolje da nešto ne bih izazvao. Ali, on je krenuo za mnom, shvatio je spominjanje porodice na drugačiji način… – ispričao je Gagi.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / expresstabloid.ba