Bosanskohercegovački tekstopisac i nekadašnja rijaliti zvijezda Nazif Gljiva poznat je i po tome što se u mladosti se bavio i pljačkanjem ljudi pa je više puta završio na robiji.

On je često pravio skandale, posebno sa poznatim ličnostima, kao što su Šerif Konjević, Haris Džinović, a prozvao je i Halida Bešlića da mu je dužan 1.000.000 eura.

Nazif je pet je godina navodno proveo u popravnom domu zbog džeparenja, a ljude je pljačkao po željezničkim stanicama. Naime, Nazif Gljiva je za Harisa izjavio da je homoseksualac, a potom mu je ovaj uzvratio na prozivke, nazvavši ga smiješnim.

Inače, uprkos teškim počecima, Gljiva je sarađivao s Halidom, Šabanom Šaulićem i Šerifom Konjevićem. Među autorskim pjesmama koje je radio su: “Zlatne strune”, “Neću, neću dijamante”, “I zanesen tom ljepotom”, i druge.

Nazif za sebe voli da kaže da je doktor estradnih nauka, a za svoju suprugu Sadu da je njegova najveća kritičarka. S njom je dobio sinove Damira i Emira.

U međuvremenu, pomalo se povukao od sukoba. On se pomirio i sa Šerifom Konjevićem, s kojim je imao dugogodišnju svađu.

Izvor: Alo.rs.

The post SVE JE BOLJELA GLAVA OD NJEGOVIH SMICALICA: Bio je i u zatvoru, a danas je potpuno promijenio život! appeared first on Express.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / expresstabloid.ba