Britanska starleta i reality zvijezda Katie Price (41) poznata je po brojnim plastičnim operacijama, a pretjerala je do te mjere da joj čak ni mobitel ne prepoznaje obrise lice. Često puno naslovnice zbog svog ponašanja i neobičnih izjava.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Njezin je Instagram profil pun bizarnih objava, a sada je objavila snimku kćeri koja je njezine pratitelje zbunila. Naime, u videu je njezina kćer Princess (13) koja glumi improvizirane skečeve, na licu nosu neurednu šminku, a kosa joj je napola svezana u punđu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Počela je glumiti razgovor s imaginarnim likovima, a Katie je u opis snimke napisala: ‘Princess definitivno ima moju osobnost. Kakva majka, takva kći. Mi smo lude i smiješne’.

Foto: Instagram

Starleta se nedavno suočila s negativnim komentarima nakon što je svojoj petogodišnjoj kćeri obula cipele na petu. Tako je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira s njom i s preostale svoje troje djece. Njezinim su pratiteljima ‘plijenile’ pažnju ružičaste cipele njezine kćeri Bunny (5).

– ‘Zašto to dijete nosi Stiletto?’, ‘Je li to Bunny nosila štikle’? – neki su od komentara ispod fotografije. Katie nije odgovorila na komentare.

FANOVI KRITIZIRALI

Starleta svojoj kćeri (5) obula štikle: ‘Zašto to dijete nosi..?’

Starleta je inače poznata po mnogobrojnim estetskim operacijama. Katie želi izgledati kao ‘savršena ljudska lutka’. Već se nekoliko puta korigirala, a posljednji put otišla je pod nož u Istanbul. Tamo je čak i snimila sponzorirani video za kliniku u kojoj je napravila estetski zahvat, ali umjesto da je privukla klijente, samo ih je zgrozila.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘ZENZACIJA’ S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

 

 

Izvor vijesti: Petra Kanić / 24sata.hr