Po čemu se Zoom optika razlikuje od drugih optika? To nije samo prodavnica, to je čitava jedna fashion ideja koja živi, raste, razvija se i ne prati trendove slijepo, već ih prilagođava poodručju na kojem živimo, kako estetski tako i finansijski.

Zato je Sara Kozomara, vlasnica Zoom optike u BiH, naša prva sagovornica kada su u pitanju trendovi iz svijeta naočala, kako sunčaniha tako i dioptrijskih.

Pitali smo je: Šta ćemo nositi ove sezone?

“Sve se nekako vrti u krug, pa se em nosi krug, em se vraća moda šezdesetih. Linije su svedene, oblici su ili potpuno oslobođeni detalja ili su okviri masivni. Sezonu će obilježiti Gucci i bambusovina koja će vas podsjetiti zašto je ovaj brend već godinama br. 1 u izradi i dizajnu sunčanih naočala. Jednom rečenicom: Nosiće se sve ono što ne opterećuje i što vas usrećuje,” istakla je Sara.

Saglasni smo s Sarom, Gucci ostavlja bez daha i čini vam se da vam svaki model treba, ali ono što je nas dodatno oduševilo je novi brend u ponudi – Chloe. Vjerujete li nam da smo probale SVE i da SVI modeli stoje svakoj od nas? Da, takav dizajn!

U nastavku teksta uživajte u odabranim modelima, a za cijene više info potražite u Zoom optici.

A sada Chloe!

Javite nam koji ste odabrale.

The post Šta kažu trendovi: Kakve sunčanice će ovog proljeća biti u modi? appeared first on Lola.

Izvor vijesti: Brankica Raković / avaz.ba