Home Magazin Reality show Srpska starleta iz Parova osuđena na 4 godine zatvora: Gastozova bivša ide...

Srpska starleta iz Parova osuđena na 4 godine zatvora: Gastozova bivša ide na robiju, ovo su detalji!

Dvadesetčetvorogodišnja Teodora Radoičić, starleta koja se poznata i po učešću u rijalitiju “Parovi”, osuđena je na sudu u Beču na četiri godine zatvora zbog trgovine dr.gom.

Naime, Teodora se ljetos zbog dečka Damira P., koji je robijao u Austriji, ukrcala na avion u Beogradu i otputovala u Beč.

Međutim, ova veza se po nju ispostavila kao velika greška, jer će mu se sada pridružiti „iza brave“. Kako se ispostavilo, Teodora je umiješana u trgovinu h..oinom, pa će umjesto uskih haljinica na koje je navikla sada nositi široku zatvorsku odjeću.

Teodora se branila da je krivično djelo za koje je osuđena uradila „iz ljubavi“. Ipak, svog navodnog dečka prvi put je uživo vidjela u holu suda!

– Ne konzumiram dr.gu, bavim se sportom, dosad nisam imala nikakve veze sa dr.gom – branila se Teodora na suđenju.

Kada je u sudnicu uveden i njen navodni ljubavnik, konačno je riješila da progovori.

– Rekao mi je šta da radim i ja sam to učinila – pokušala je da umanji svoju krivcu.

Podsjetimo, Teodora je uhapšena u jednom stanu u Beču, a sa Damirom i još dvije osobe osuđena je zbog šverca četiri kilograma h..oina. Njen advokat pojasnio je na suđenju da je ona prošvercovala „samo“ kilogram h..oina od ukupno četiri koliko je zaplijenjeno. Ipak, sudija se nije sažalio. Teodora je osuđena na četiri godine, a njen navodni dečko na sedam godina zatvora koje su dodate na petogodišnju zatvorsku kaznu koju već robija.

Inače, Teodora je bila u vezi sa rijaliti učesnikom Nenadom Marinkovićem Gastozom, a ranije je govorila da vodi turbulentan život i da ima problema sa zakonom.

Izvor: Kurir