Home Magazin Showbiz Spavala sam na podu, rekla sam da idem iz kuće: Slađa iskreno...

Spavala sam na podu, rekla sam da idem iz kuće: Slađa iskreno o razvodu od Đoleta, a onda mu je postavila pitanje vezano za Vesnu!

Denser Đole Đogani prije dvadeset godina razveo se od pjevačice Slađe Delibašić, nakon čega je uplovio u vezu sa Vesnom Đogani sa kojom je sada u braku i imaju dvoje djece.

Ipak, Slađa i Đole ostali su u sjajnim odnosima nakon razvoda, a isto tako se Slađa odlično slaže sa njegovom sadašnjom suprugom. Međutim, sada je otkrila da joj je neposredno poslije razvoda bilo teško.

“Spavala sam na podu, samo sam rekla ja idem iz kuće. Stvarno je bilo mnogo teško. Počela sam solo karijeru, smatrala sam da ne treba da tražim ništa, da treba sama da se borim, da dokažem to što je on mislio da neću uspjeti. Rekla sam da idem dalje i to je to”, rekla je Delibašićeva, a potom otkrila njen emotivni status:

“Uvijek imam nekoga, ali sad mislim da imam pravog muškarca”.

Na pitanje šta bi pitala sada Đoleta poslije toliko godina, ona je odgovorila:

“Ko je bolja domaćica, ja ili Vesna?”, rekla je ona kroz smijeh.

Takođe, Đole se osvrnuo na period kada se razvodio od tadašnje supruge Slađe.

“Nisam htio da se ub.jem zbog Slađe, ali mi je bilo teško. Prvo, ode ti žena koju si volio, ode kuća, posao… Ti onda nemaš satisfakciju, nemaš ništa. To je težak periodu, ali na sreću dolazi Vesna”.

Vesna Đogani je potom otkrila i tajnu njenog hita.

“Kad sam bila tinejdžerka imala sam jednog momka prije Đoleta, i mi smo se razišli i on je imao djevojku. Jednom me je nazvao i rekao je da je promijenio broj, ali da je prvo mene nazvao. Tada me je kupila ta rečenica iz pjesme: “Čak sam i tvoj novi broj pre nje znala”, rekla je Vesna u emisiji “Premijera-Vikend Specijal”.

Izvor: Espreso.rs