Home Magazin Showbiz Šok tajna razvoda! Nina ostavila Lečića zbog silnih afera: Glumac varao voditeljku...

Šok tajna razvoda! Nina ostavila Lečića zbog silnih afera: Glumac varao voditeljku sa glumicama i starletama!

Nina Radulović i Branislav Lečić razveli su se prije pet godina, a klupko povodom kraha njihovog braka tek sad je počelo da se odmotava, u jeku skandala kada je glumac optužen za sil.vanje koleginice Danijele Štajnfeld.

Razlog zbog kog su se Leka i Nina razveli, kako saznaje Kurir, bilo je njegovo nevjerstvo.

Do Radulovićeve su tada dolazile informacije da je glumac vara sa mlađim koleginicama, ali i sa jednom poznatom starletom.

Prema riječima našeg izvora, ona u početku nije pretjerano obraćala pažnju na to, ali vremenom je počelo da joj smeta što njenog supruga povezuju sa mladim djevojkama, iako su njih dvoje u to vrijeme tek postali roditelji.

Nini su i pojedini bliski prijatelji davali pouzdane informacije o tome da je Lečić vara, zbog čega su njih dvoje više puta imali ozbiljne rasprave i sukobe.

Na kraju su odlučili da se raziđu, a javnost su obavijestili da se razvode zato što su se udaljili zbog poslovnih obaveza i obostranog odsustva od kuće.– Neka misli ko šta hoće. Nas dvoje smo odlučili da više ništa ne pričamo o razvodu. Dali smo saopštenje i mislim da je to jedino što treba da se zna. Znamo da nas čeka medijski haos, ali mi smo odlučili da se više ne oglašavamo tim povodom.

Znam da će izmišljati prevare i razne gluposti, ali Nina i ja znamo šta je naša istina – rekao je tada Branislav.Radulovićeva je nakon kraha braka uplovila u vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem, s kojim je bila u ljubavi skoro godinu dana.

I s njim je imala sličan problem, odnosno smetalo joj je to što su Krajinoviću razne starlete i klaberke stalno slale poruke i nabacivale mu se.

Naš izvor blizak Nini kaže da je ona poslije razvoda od Lečića imala traume od prevara i da nikako nije mogla da se opusti i bude sretna sa Filipom jer su ga djevojke stalno opsijedale.

Njemu su poslije nekog vremena počeli da smetaju ljubomora i nepovjerenje voditeljke, pa su na kraju zato i raskinuli.

Izvor: Kurir