Home Vijesti BiH ŠEFA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE IZ SLAVONIJE PRIVELI ZBOG OBITELJSKOG NASILJA: Kod kuće...

ŠEFA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE IZ SLAVONIJE PRIVELI ZBOG OBITELJSKOG NASILJA: Kod kuće zatekao svećenika i svoju suprugu…

Policija je temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru obavila pretragu Vargine kuće i tu pronašla nekoliko komada streljiva.

U obiteljskoj kući u Komletincima došlo je do obiteljskoga nasilja 27. prosinca zbog čega su Šef stožera Civilne zaštite grada Otoka i predsjednik temeljnog ogranka HDZ-a za Komletince Josip Varga i njegov 24-godišnji sin uhićeni, javlja Telegram.
Toga su dana u oko 20.30 otac i sin došli kući te tamo zatekli svećenika M.M. (47) iz obližnjih Slakovaca i Varginu suprugu A.M. (43). Otac i sin su svećeniku i ženi izrekli prijetnje, a ubrzo je intervenirala i policija.

Kako se svećenik zatekao u Varginoj obiteljskoj kući nije poznato.

Policija pronašla streljivo u kući

“Temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, policijski službenici su obavili pretragu doma i drugih prostorija 56-godišnjaka u Komletincima, te tom prilikom pronašli i oduzeli nekoliko komada streljiva. Uz kaznene prijave, obojica osumnjičenih su 29. prosinca predana pritvorskom nadzorniku. Nakon ispitivanja osumnjičenika, Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima, rješenjem im je odredilo mjere opreza zabrana približavanja žrtvama i zabrana ostvarivanja kontakta sa žrtvama te su pušteni na slobodu”, stoji u odgovoru PU Vukovarsko-srijemske.

Novinari Telegrama nazvali su i Vargu, ali čim su se predstavili kao novinari, odmah je rekao da nema nikakvog komentara i da dok slučaj ne završi ne želi davati nikakve izjave. Potom je prekinuo poziv.

(net.hr)