Home Magazin Reality show Satima sam je tješila preko telefona, nije joj bilo dobro: Kija otkrila...

Satima sam je tješila preko telefona, nije joj bilo dobro: Kija otkrila detalje razgovora sa Ivanom Aleksić koji su zgranuli javost!

Kija Kockar, popularna pjevačica, gostovala je u emisiji “Puls Srbije” na Kurir televiziji, gdje se osvrnula na razvod Ivane Aleksić, ali i učestvovanje njene majke u “Zadruzi”.

Kija je tokom emisije otkrila i da je njoj jako drago što se Ivana razvodi od zadrugara Nenada Aleksića Ša koji ju je prevario sa Tarom Simov, te da zaslužuje najbolje.

– Čule smo se danas. Čujemo se otkako je počelo. Satima sam je tješila preko telefona. Bilo je zaista teško jer je željela konačno da zna. Ona je imala agoniju pet mjeseci, ako je neko razumije, to sam ja. Sve što sam prognozirala ispunilo se. Naravno da je boli, da nije svejedno i da sluša neke gluposti, da je ljudi komentarišu na ulici. Sve će to proći. Ja sam srećna što se razvodi, jer ona zaslužuje najbolje i mnogo više.

– Drago mi je što je moja majka glas razuma, njoj pobjeda ne treba. Bila bih razočarana da je ćutala na tako neku stvar…. Ona u svemu ima moju podršku. Nije lako razvoditi se, ja nisam imala djecu, Ivana takođe i to je teško. Žene, shvatite da uvijek ima izbora i svjetla na kraju tunela. Bolje jesti paštetu nego trpjeti fizičko i emotivno zlostavljanje- rekla je pjevačica, očigledno saosjećajući se sa prijateljicom.

Ona se osvrnula i na učešće njene majke u “Zadruzi”:– Pa, nije ona mala. To je bila njena odluka. Drago mi je što je otišla, jer inače radi u ugostiteljstvu, nema veliki novac. Drago mi je što je preko mog imena uspjela da dobije nešto što će njoj pomoći da se ne muči kada ode u penziju. Njoj je tamo odmor, nositi svaki dan tanjire… Te budale koje je napadaju, ona 30 godina radi u kafani, sve je vidjela, sve je čula. Ja sam teška za odgajanje, a ona me odgojila, njoj je ovo mačiji kašalj. Ne bih je pustila da nije zaštićena, ne daj Bože neko da stavi prst na nju u fizičkom smislu. Ne volim kada ćuti, a sve ostalo, to nije vrijeđanje moje majke i mene, već njihovih roditelja..

.

.

..

.

.

.Izvor: Republika.rs