Sammir se vratio u HNL. Sad već iskusni 32-godišnji Brazilac novi je član Lokomotive. Dolazak bivšeg “vatrenog” izazvao je veliko zanimanje na Kajzerici, a Sammir je ovoga puta pred mikrofonima i kamerama djelovao nasmijan i opušten.

Prvi trening s novom momčadi odradio je u utorak, Sammir je tek trčkarao oko igrališta, ali odmah i iznenadio suigrače svojom figurom. Istina, Sammir izgleda u puno boljem stanju nego prilikom posljednje avanture u Dinamu, no kakav će biti na terenu vidjet ćemo uskoro. Već protiv Gorice…

– Financijski sam se osigurao, sad želim guštati u nogometu – kaže Sammir kojem financije više nisu toliko važne. Kako saznajemo, novac ga prilikom ovog dolaska u Hrvatsku nije zanimao, Sammir će igrati tek za “normalnu plaću”. Ništa ekstra, ništa spektakularno.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

– Istina, je, ako sam pravi, onda sam pojačanje i za Real Madrid – optimistično je pričao Sammir. A takvog, nasmijanog, dugo nismo vidjeli. Pritiska u Lokomotivi nema, a ako ova priča s “lokosima” ne uspije, Sammir i klub će se mirno razići. Bez problema, bez natezanja.

Na jučerašnjem predstavljanju Sammir je bio rječit, kako sam kaže, i prepun motiva, no sve to mora potvrditi na terenu.

Njegovo ponašanje sad je drugačije, Sammir je svjestan što se od njega očekuje. Prilikom posljednje avanture u dresu Dinama s tadašnjim trenerom Ivajlom Petevom nije “kliknuo”, hoće li to uspjeti s Goranom Tomićem?

Foto: Marija Brkljaca

Izvor vijesti: Hrvoje Tironi / 24sata.hr