Home Sport Sad je stvarno kraj: Jedan od najpoznatijih parova u svijetu sporta se...

Sad je stvarno kraj: Jedan od najpoznatijih parova u svijetu sporta se razvodi

Argentinski fudbaler, Mauro Icardi i njegova supruga Wanda Nara, više nisu zajedno, objavila je atraktivna menadžerica ovog igrača.

Kako navode italijanski mediji, njih dvoje se razvode nakon osam godina braka. Iako se posljednjih mjeseci slutilo da će oni okončati svoju vezu, to je sada Wanda potvrdila i to putem svog zvaničnog Instagram profila.

Vrlo je bolno živjeti ovaj trenutak, ali s obzirom na moju izloženost i stvari koje nadilaze i medijska nagađanja, bolje je da to saznaju od mene. Nemam više šta razjašnjavati i neću iznositi detalje o ovom razlazu. Molim vas, ali molim vas, imajte razumijevanja, ne samo zbog mene, već i zbog naše djece, napisala je Wanda.

Podsjetimo, Wanda i Mauro već mjesecima imaju mnogo problema, a prve trzavice su u javnost isplivale sredinom oktobra prošle godine, kada je ona burno reagovala na Instagramu i nagovijestila da ostavlja fudbalera.

Icardi ju je molio za oproštaj, pa je pomirenje uslijedilo desetak dana kasnije, kada je Wanda ponovo počela da dolazi na utakmice kluba iz Pariza i tada su svi mislili da se situacija u potpunosti smirila.

Međutim, sada se situacija okrenula i priči je došao kraj. Njih dvoje će se razvesti, a s obzirom na to da je ona vodila karijeru Icardija, čini se da će on biti taj koji će više patiti u odnosu na nju.

Podsjetimo, Icardi i Wanda su se vjenčali 2014. godine, a u braku su dobili dvije curice, Francescu i Isabellu. 

(Izvor: Oslobodjenje.ba)