VAŽNO! Nažalost, ispostavilo se da ova vijest nije istinita. Španjolska Marca, koja ju je prva objavila, obrisala ju je s društvenih mreža i promijenila originalni tekst.

CRISTIANO RONALDO godinama ulaže u vlastiti lanac hotela Pestana CR7, a sad je sve svoje hotele u Portugalu odlučio prenamijeniti za potrebe liječenja zaraženih koronavirusom.

Njegovi luksuzni hoteli u Lisabonu i Madeiri tako će od sljedećeg tjedna postati bolnice za zaražene. Smještaj će biti besplatan, a Ronaldo će pokriti i sve troškove liječenja, kao i plaće liječnika, medicinskih sestara i ostalog osoblja, piše Marca.

Portugal zasad nije tako jako pogođen koronavirusom kao Italija, pa je Ronaldo odlučio u samoizolaciji ostati na rodnoj Madeiri. U Portugalu je zasad zabilježeno 78 zaraženih.

Superzvijezda Juventusa u petak se oglasila na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on“Svijet prolazi kroz teške trenutke koji traže brigu i pažnju svih nas. Danas vam ne pišem kao nogometaš, nego kao sin, otac i ljudsko biće koje je zabrinuto svime što se dešava i što utječe na cijeli svijet. Vrlo je važno da pratite savjete Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i vladajućih struktura o tome kako se nositi s aktualnom situacijom”, napisao je Ronaldo na svom Instagramu i dodao:

“Zaštita ljudskih života mora biti iznad svih drugih interesa. Moje misli su s onima koji su izgubili bliske osobe, a suosjećam s onima koji se bore s virusom, kao što je to moj suigrač Daniele Rugani. Naravno, pružam podršku istinskim profesionalcima koji se brinu za zdravlje drugih ljudi i tako riskiraju vlastite živote.”

Ronaldo nije pretvorio hotele u bolnice, Marca je izbrisala vijest

KAO I većina svjetskih medija, Index je jutros prenio vijest s ugledne španjolske Marce, prema kojoj je Cristiano Ronaldo svoja dva luksuzna hotela u Portugalu prenamijenio u bolnice za liječenje oboljelih od koronavirusa te odlučio pokriti sve troškove, uključujući i plaće liječnika i bolničkog osoblja.

Nažalost, ispostavilo se da je vijest lažna, a Marca ju je nedavno obrisala i s portala i s društvenih mreža.

To je dovoljno jasan znak da vijest nije bila točna, kao i činjenica da se na tu temu još nije oglasio ni Ronaldo ni nitko iz njegova klana.


(index.hr)