Bivši igrač Hajduka, Samobora, Tabora iz Sežane, Primorja, Kopra, Mure, Solina, Zadra, Mosora, Imotskog, Splita i Vala, Romano Obilinović (40), još je jednom dokazao – klasa je vječna, forma je prolazna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Miljenik publike i najveća zvijezda 2. ŽNL Splitsko – dalmatinske, popularni Žorž, ušao je s klupe u drugom dijelu susreta i odmah zabio na sveopće oduševljenje nogometne struke i svih 50 okupljenih na ovom susretu. Naime, Romano je ušao u 47. minuti, a već u 49. zatresao je mrežu gostiju i time smanjio rezultat na 2-4 u golijadi njegovog  Mosora i gostujućeg Vala 3-8 (1-4) 

Ipak, to nije bilo dovoljno za preveliko veselje njegove ekipe. Izgubili su pet razlike kada su nakon njegovog gola, gosti u mrežu Mosora ubacili još pet komada, a domaći samo jedan. Nema veze, amigo, barem je Žorž pokazao da i s 40 na leđima još može igrati.

Podsjetimo, debitirao je u 1. HNL u dresu Samobora u sezoni 1997/98., kada mu je bilo tek 18 i kad je u 85. minuti ušao u igru umjesto Klaudija Vukovića u remiju sa Zadarkomercom (0-0), za koji su tad igrali Dalibor Zebić, Joško Španjić, Saša Bjelanović, Almir Turković…

Obilinović je u 60 nastupa u prvoj ligi zabio devet golova. Trpao je Rijeci, Slaven Belupu, Varaždinu, Istri, Zadru, Hajduku i Osijeku.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor vijesti: Eva Grgić / 24sata.hr