Bivša natjecateljica reality showa ‘Farma’ iz 2016., Katica Pučnik iz Zagreba, preminula je u četvrtak u jutarnjim satima nakon duge i teške bolesti, javila je njezina obitelj. Imala je 62 godine. 

– S velikom tugom i žalošću obavještavamo sve prijatelje da je naša draga majka preminula – napisale su njezine kćeri Andrea i Ana na društvenoj mreži. Katica je u showu provela nešto više od mjesec dana, a prijavila se kako bi preispitala svoje granice izdržljivosti i upoznala način života prije tehnologije. 

Foto: NOVA TV

Katica nije jedina koju je nakon sudjelovanja u realityju zadesila tragična sudbina. Edita Ptičar također natjecala se u Farmi koja se emitirala prošle godine, a snimala 2017.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Sredinom prosinca 2018. poginula je u prometnoj nesreći. Imala je 24 godine. Audi 80 sisačkih registracija sletio je s ceste oko 5 ujutro. Edita je upravljala vozilom i preminula je na mjestu nesreće, a mladić, vlasnik automobila, bilo je ozlijeđen. 

Foto: NOVA TV

Vatrogasci su hidrauličnim škarama izvukli djevojku i ozlijeđenog mladića. Samo nekoliko sati prije pogibije objavila na jednoj društvenoj mreži fotografiju na kojoj se nasmijana zabavlja s kolegama u kafiću.

– Iako je otišla prerano, za Editu bi uvijek bilo rano da nas napusti. Zahvaljujemo dragom Bogu na njezinom životu – rekao je svećenik na pogrebu koji je bio 17. prosinca prošle godine.

Foto: NOVA TV

Angie Garany koja se natjecala u reality showu ‘Farma’ te bila u emisiji ‘Trenutak istine’, 2010. godine stradala je u prometnoj nesreći, a njezin dečko Daniel Jurić poginuo je na licu mjesta. Vozili su se iz Zadra prema Zagrebu. Angie je s teškim ozljedama mozga, opasnim po život, tada bila odvezena u karlovačku bolnicu. 

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Libijka hrvatskih korijena bila je u komi devet mjeseci. Hranili su je na sondu i ničega nije bila svjesna. Imala je samo 35 kilograma. Posljednjih tjedana liječnici su bakteriju ‘stavili pod kontrolu’. Svi su vjerovali da će se Angie ipak izvući. Bivšu farmericu liječili su najprije u karlovačkoj bolnici, zatim u Krapinskim toplicama, a posljednjih mjesec i pol dana ležala je u Novom Marofu, gdje je i umrla. Imala je samo 30 godina. 

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Izvor vijesti: Helena Ivanković / 24sata.hr