Home Magazin Reality show RASTURIO PORODICU: Reperovi roditelji ne spavaju noćima zbog njega: Evo čega se...

RASTURIO PORODICU: Reperovi roditelji ne spavaju noćima zbog njega: Evo čega se najviše plaše mama i tata Nenada Aleksića Ša!

Nenad Aleksić Ša stavljen je na stub srama nakon što je odlučio da javno prevari svoju suprugu Ivanu sa zadrugarkom Tarom Simov, a ni njegovi roditelji nisu mirni, te ispaštaju zbog nemoralnog postupka svog sina.

– Nenadovi otac i majka noćima ne spavaju jer pomno prate „Zadrugu“ i čekaju da vide šta će naredno sin da im priredi. Trpe ogromnu sramotu i osudu prijatelja koji tvrde da je reperu još u mladosti mnogo dopušteno, pa se zbog toga sada ponaša kao da je osvojio svijet – kaže izvor blizak porodici otkriva:– Ne mogu da prežale sada već bivšu snajku Ivanu. Često komentarišu kako je Nenadova veza sa njom bila potpuno suprotna od ove sa Tarom, da su se slagali, da nikada nisu povisili ton jedno na drugo, dok Simova budi ono najgore u njemu – priča izvor.Reper iz dana u dan sve više šokira javnost svojim postupcima, a mnogi prognoziraju da će ga ljubavnica natjerati i da pobjegne iz rijalitija.

– Nenadova majka strahuje da će sin odlijepiti zbog dvadeset godina mlađe ljubavnice u koju se ludo zaljubio, te da će jedne noći uspjeti da preskoči ogradu, zaista pobjegne iz „Zadruge“ i izgubi sav zarađeni novac – priča izvor.Izvor: Alo.rs