Srpski glumac i redatelj, Dragan Bjelogrlić, (56) privukao je pozornost javnosti nakon što je na press konferenciji prvi put progovorio o prometnoj nesreći koju je skrivio njegov sin Aleksej. Iako se nesreća dogodila prije više od godinu dana, vijest je tek sada ‘isplivala’ u medije.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Tada 18-godišnji Aleksej upravljao je automobilom bez dozvole te naletio na motociklista i pri tome ga teško ozlijedio. Prema pisanju srpskih medija, Bjelogrlićev sin navodno je ozlijeđenom muškarcu (39) platio 150.000 dinara (oko 9500 kuna) kako bi izbjegao zatvorsku kaznu.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL/HNK Hajduk

Bjelogrlić pak smatra da mu se na ovaj način netko osvećuje. Uvjeren je kako su tekstovi objavljeni 14 mjeseci nakon nezgode ponajviše zbog toga što je u nekoliko navrata, ususret druge sezone serije ‘Senke nad Balkanom’, bez dlake na jeziku progovorio o stanju u društvu.

– Ove otrove ubuduće upućujte meni, ja sam tu imenom i prezimenom, ne dirajte obitelj, djecu, ne samo meni, nikome, nijednoj javnoj osobi, političaru s bilo koje strane – rekao je Bjelogrlić koji je na konferenciju stigao u društvu odvjetnika Gorana Draganića.

KĆI LJUBILA KRIŽ NA GROBU

Sahranjen Nikolić: Bjelogrlić govorom rasplakao sve kolege

– Svjestan sam da nisam ni prvi ni posljednji, ali na ogromnu žalost onih koji su ustanovili metode zastrašivanja i ušutkivanja slobodnomislećih ljudi, tko god da su oni, ja sam došao da im kažem da se nisam uplašio – dodao je.

Foto: Grgur Žućko/Pixsell

Demantirao je i informacije o tome da je Aleksej pobjegao s mjesta nesreće.

– Pozvao je Hitnu pomoć, bio uz ozlijeđenog i predložio da s njim ode u Urgentni centar što je ovaj odbio. Tada je došao kući, rekao mi je što je bilo, otišli smo zajedno prvo u Urgentni centar, a potom u policijsku stanicu Vračar, gdje se prijavio – otkrio je Bjelogrlić za srpske medije.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Istaknuo je i kako su do njega stigle informacije da se sprema tekst o njegovoj kćeri, a revoltiran cijelom situacijom poslužio se i citatom iz jedne svoje serije: ‘Vi koji ovo radite mislite da je Srbija samo vaša. Zaje*ali ste se, malo je i moja’.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor vijesti: Mislav Bosančić / 24sata.hr