YOUTUBERICA koja je snimila video spačke sa svojim psom sad se našla usred policijske istrage zbog zlostavljanja životinja, potvrdila je losanđeleška policija BuzzFeedu. Naime, na YouTubeu je objavljena nemontirana snimka na kojoj je influencerica i glumica Brooke Houts udarila svog psa. 

Udarac je dio videa pod nazivom “spačka s plastičnom folijom na mom dobermanu”, a neki od njenih 340.000 pratitelja tvrde da se u prvoj verziji videa moglo vidjeti kako “udara, gura i pljuje svog psa”.

Trenutno objavljena verzija videa, na kojoj su isključeni komentari te ima više od 27.000 dislajkova, ne uključuje sporne scene. BuzzFeed piše da nisu uspjeli potvrditi je li snimka ranije objavljena pogreškom ili je na internetu završila na neki drugi način.

Iako je Brooke obrisala video, drugi su ga objavili na svojim kanalima.

Upozoravamo vas da scene iz ovog videa mogu nekim gledateljima biti poprilično uznemirujuće.

Nakon što se snimka u nekoliko sati proširila internetom, njom se počela baviti i policija.

“Znamo za incident. Služba za zlostavljanje životinja istražuje događaj”, rekao je glasnogovornik policije.

Houts je u međuvremenu obrisala svoje profile s društvenih mreža, ali prije toga oglasila se o snimci.

“Želim naglasiti da nisam zlostavljačica životinja ni na koji način. Svi koji su vidjeli pravo zlostavljanje životinja to će potvrditi”, rekla je.

Priznala je da je bila uznemirena te da se to vidjelo u njenom videu, no demantirala je da je pljunula na svog psa.

“U svom srcu i iz riječi ljudi koji su sa mnom proveli više vremena znam da sam dobra mama svom dobermanu”, napisala je.

“To moje poteze ne čini ispravnima, ali pokušavam objasniti kako izgleda moj svakodnevni život, vjerovali mi ili ne.”

“Već sam gledao tvoje ranije snimke sa psom i primijetio sam da ne razumiješ kako treba izgledati odnos sa psom, ali sam se trudio komentare zadržati za sebe jer si rekla da planiraš krenuti na obuku za pse. Međutim, sad sam vidio snimku i zgrožen sam. Vidim što podrazumijevaš pod obukom za pse”, komentirao je jedan od njenih pratitelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?Izvor vijesti: / index.hr