Nedavno su se na društvenim mrežama proširile glasine da je kraljica Elizabeta II. (93) preminula. Korisnik Twittera objavio je poruke iz WhatsApp grupe, piše Mirror.

PALAČA NE KOMENTIRA

Meghan i Harry neće provesti Božić s kraljicom: ‘Stresno je’

– Kraljica je preminula jutros. Imala je srčani udar – piše u porukama koje je napisao nepoznati pošiljatelj. Navodno ih je dobio od zaštitara obitelji, a pričalo se i kako će se objaviti njezina smrt.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Kraljevska obitelj nije se, kao i inače, oglašavala o tračevima, dok su stručnjaci za kraljevsku obitelj rekli da je kraljica Elizabeta u dobrom stanju i veseli se tjednu prepunom obveza. 

Foto: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Međutim, mnogi ljudi koji su na društvenim mrežama vidjeli da objave da je kraljica umrla, povjerovali su u tračeve i počeli ih širiti okolo. Uz to, zbijali su i mnoge neprimjerene šale na njezin račun.

DA JU NE NAŽULJAJU

Blagodati kraljice: Asistentica joj razgazi cipele prije nošenja

– Svi koji na Twitter objavljuju šale na račun kraljičine smrti mogu se sramiti. Na svu sreću, nije istina i tko god misli da je u redu ismijavati nečiju smrti je jadan. Kakva smo mi generacija – napisala je jedna razljućena korisnica Twittera. 

Queen Elizabeth when she wakes up tomorrow morning and checks her news feed pic.twitter.com/k1mGBouPQG

— Clewsy (@joeclews_) December 1, 2019

Kraljica Elizabeta bila je posljednji put u javnosti prošlog tjedna, kad je službeno otvorila ‘The Royal Philatelic Society’ u Londonu, a potom se javno oglasila na Instagramu povodom terorističkog napada na Londonskom mostu. Sutra bi trebala biti na slavlju 70. godišnjice NATO saveza. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.Izvor vijesti: Helena Ivanković / 24sata.hr