Home Vijesti Crna hronika Prerano si otišla, ali ja ti obećavam da ćemo se ponovo sresti…...

Prerano si otišla, ali ja ti obećavam da ćemo se ponovo sresti… Potresne riječi drugarice na sahrani S. N.

Četvoro djece, koje je dječak Kosta K. (13) ubio u pucnjavi u školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, biće sahranjeno danas.

Cijela Srbija, ali i region tuguje za nastradalom djecom. Danas je posljednji ispraćaj A.Č, dječaka pred kojim je bila blistava karijera, A.B, djevojčice koja bi da nije ubijena u subotu slavila rođendan, S.N. djevojčice sa najljepšim loknama i B.A. od koje su se oprostili i njeni Nikšićani.

Foto: Informer

Porodica, mnogobrojna rodbina, prijatelji i školski drugovi okupili su se ispred kapele na Novom groblju u Beogradu kako bi na večni počinak ispratili S. N. (13) još jednu žrtvu pomahnitalog ubice Koste K. (13). Nekoliko stotina ljudi, sa cvećem i svecama u rukama mirno čeka ispred kapele kako bi roditeljima i porodici ubijene devojčice izjavili saučešće I uputili reči podrške.

Prilikom izjavljivanja saučešća jedna od Sofijinih drugarica održala je potresan govor.

– S., S. moj. Bila si moja najbolja drugarica. Prerano si otišla, ali ja ti obećavam da ćemo se ponovo sresti. Do tada te molim da me čuvaš odozgo. Voli te tvoja L. – plačnim glasom rekla je jedna od okupljenih djevojčica preko razglasa nakon čega je počelo opelo.

.

.

.

.

.Izvor: Kurir