RONALDO BACIO OKO NA BANJALUČANKU: Ovo je djevojka iz Bosne kojoj RONALDO lajka slike (FOTO)

index.hr

Ronaldo bacio oko na Banjalučanku..

Cristiano Ronaldo vodi buran ljubavni život, a svoje djevojke često nalazi na Instagramu. Sada je pronašao jednu u Bosni i Hercegovini.

Mlada 18-godišnja atletičarka Ivana Macanović iz Banja Luke privukla je Ronaldovu pozornost, piše Kurir. Slavni nogometaš počeo je “lajkati” njezine slike, a ona je time vrlo iznenađena.

Mlada 18-godišnja atletičarka Ivana Macanović iz Banja Luke privukla je Ronaldovu pozornost

Među nama živi puno mladih talenata koji trebaju pozornost i koje je potrebno prepoznati. Ivana Macanović je sigurno jedna od najtalentovanih djevojaka u BiH koju svi trebaju upoznati. Članica je Atletskog kluba Banja Luka već sedam godina i nastupa u sprinterskim disciplinama na 60, 100, 200 i 400 metara.

Mlada 18-godišnja atletičarka Ivana Macanović iz Banja Luke privukla je Ronaldovu pozornost

Mlada 18-godišnja atletičarka Ivana Macanović iz Banja Luke privukla je Ronaldovu pozornost

Prije ulaska u svijet „kraljice sportova“, Ivana se bavila plesom te kratko trenirala odbojku.

Na inicijativu roditelja došla je na atletski trening i dileme više nije bilo – rodila se ljubav na prvi pogled i atletika je postala smisao njenog života. Svjesna je da nastupa u disciplinima u kojima je konkurencija u svijetu najjača, ali pred sebe je stavila jasan cilj: postati najbrža žena u Bosni i Hercegovini svih vremena.

Za Ivanu je sport nešto najljepše što se mladom čovjeku može desiti. Kroz atletiku je upoznala mnogo ljudi i putovala širom svijeta, a „kraljica sportova“ je nešto što nosi u srcu i što u njoj budi samo najljepše uspomene.

Članica je Atletskog kluba Banja Luka već sedam godina i nastupa u sprinterskim disciplinama na 60, 100, 200 i 400 metara.

Neće vam biti dobro : Ona ima najbolje obline na svijetu

Američki model Džo Džo von Sati je najekslozivniji primer kombinacije figure peščanog sata, silikona i mišića, Za njen izgled je malo reći da je napadan i upečatljiv.

Džo Džo je iz Kanzasa, a modelingom je počela da se bavi 2013 Iako ima nepunih 30 godina, već uveliko koristi botoks, a imala je i niz eststeskih korekcija.

Instagram zvezdu krase impozantne veštačke obline, koje sa njenom ženstvenom figurom peščanog sata ostavljaju bombastičan utisak,poznati model je veoma popularan na Instagramu i njena popularnost na ovoj društvenoj mreži imala je nagle skokove.

Tako je Džo Džo 2014 imala 800 pratilaca, samo dve godine kasnije čak 3,5 miliona,taj rast se nastavio pa je danas prati čak 7,7 miliona ljudi,u međuvremenu je atraktivna Amerikanka koja pasionirano trenira, postala i zaštitno lice poznatog fitnes brenda.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...