Pjevačica i glumica Milica Majstorović danas proslavlja 30. rođendan, a javnost ju je upoznala kada je imala svega 19 godina, tokom takmičenja u šou programu “Operacija trijumf”. Nakon toga, njen život su obilježili brojni usponi i padovi.Milica se poslije “Operacije trijumf” povukla sa muzičke scene, upisala Akademiju umjetnosti i diplomirala glumu. Kako se svojevremeno pisalo, navodno je pokušala samoubistvo predoziranjem lijekovima, što je ona javno negirala. Navela je da je samo previše popila, te da su je roditelji našli na podu u kupatilu i odvezli u bolnicu.Mediji su tada prenosili i njenu oproštajnu poruku sa društvenih mreža koja glasi:

-Odoh, a gdje? Ne znam ni ja. Samo ću hodati, a put će se sam stvoriti. Laku noć svirači, laku noć svima, do nekog drugog viđenja- napisala je tada.

Pisalo se i da joj je kosa opadala zbog prevelikog stresa koji svakodnevno podnosi. Međutim, uspjela je da ostvari svoj san i počne profesionalno da se bavi glumom. Prije nekoliko godina igrala je u serijama “Žene sa Dedinja” i “Folk”.
Iako se posvetila glumi, kako je svojevremeno istakla muzika je i dalje njena velika ljubav.Ljubavni život Milice Majstorović takođe je intrigirao javnost.Pričalo se da je bila u vezi sa Đorđem Miljenovićem, poznatijim kao Skaj Vikler, a pisalo se i o njenoj kratkoj vezi sa sportistom Ivanom Lenđerom, kao i da su se obe romanse završile neslavno. Početkom ove godine Milica se udala za izabranika Đorđa Lazovića, a vjenčanje su organizovali samo nekoliko nedjelja nakon što ju je zaprosio.

Izvor vijesti: Nina Novaković / expresstabloid.ba