Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život u ponedjeljak u Zemunu tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje djece, sina Vuka i Relju.

Na Facebooku se pojavio snimak za koji se vjeruje da su posljednji trenuci poznatog srpskog repera sasvim slučajno zabilježeni kamerom!

Gru je tokom cijelog dana pokušavao da okupi ekipu za kajting. Košava je inače veoma opasna za vožnju, pa je za eventualnu hitnu intervenciju neophodan minimum čamac.

– Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi.

Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov – rekao je očevidac.

– Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog tih linija i kajt mu je ušao u “loop” (stanje nekontrolisanog kretanja).

Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi.

Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov – rekao je očevidac.

Prema njegovim riječima, Gru je bio odličan vozač.

Kako prenose drugi očevici vjetar je repera podigao na visinu od 10 metara.

“Tada je dunuo jak vjetar i podigao ga zajedno sa padobranom na visinu od 10 metara. Jak vjetar nosio ga je kroz Dunav čak 300 metara!

Nesretni Gru nije mogao da se izbori sa jakim udarima vjetra i zbog toga je više puta svojim tijelom udaro u vodu što je i bilo pogubno za njega – dodaje izvor blizak istrazi.

Reperovo tijelo je nekoliko sati ležalo  u čamcu kojim je izvučen na obalu. Policija je obavila uviđaj, nakon čega su stigli mrtvozornici i odnijeli tijelo repera.

.

.

.

.

.

.

.

.