Voditelji Doris Pinčić Rogoznica (31) i Domagoj Jakopović Ribafish (49) na početku su emisije kandidatima obznanili jednu dobru i jednu lošu vijest. Dobra vijest je bila da nitko neće napustiti show u ovom tjednu, a loša da se i dalje bore za bodove jer im jedino oni garantiraju spas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

No u izazovu koji je bio pred natjecateljima, bilo je jako teško skupiti visoke ocjene. Sve je počelo s dugačkim popisom namirnica, a mnoge od njih kandidati nikada nisu koristili.

– Danas je specifičan odabir namirnica, jedan jako egzotičan popis i mi to doma nikad ne kuhamo jer da kuhamo, nitko to ne bi jeo! – našalile su se Ana i Katarina kojima je, kao i ostalim parovima, popis namirnica bio vrlo čudan i nespojiv. Od zadanih sastojaka svi su kandidati morali pripremiti predjelo, glavno jelo i desert u 75 minuta, a najviše su problema oko pripreme imali Marko i Renato.

Foto: Maja Bota za RTL

– Kod njih vlada totalni kaos i ne možemo ih uhvatiti ni za glavu ni za rep – komentirala je Željka Klemenčić kada je vidjela njihovu radnu jedinicu, a sve se to kasnije vidjelo i na ocjenjivanju.
Tomislav Špiček zamjerio je dečkima što nisu iskoristili sve zadane sastojke, a Ivan Pažanin nije htio ni kušati servirana jela.

SEDMA PO REDU

Otpuhnuo Špičeku šećer u lice: Kreće nova sezona 3,2,1 kuhaj!

– Marko i Renato, vaša jela neću ni kušati jer niste iskoristili pet do šest namirnica i kako da onda to pravilno ocijenim – kazao je splitski chef. Dečkima je jedina nada bila Željka, ali i ona se složila da su imali i puno boljih dana. Tomek i Ivan tako su ih ocijenili s jedinicom, a Željka je bila milostiva pa im je dala dvojku.

– Ljudi moji, ja nisam od pretjerivanja, ali ne bih volio da je netko probao ovo što smo mi danas jeli – zaključio je predsjednik žirija.

Foto: RTL

Za razliku od Marka i Renata koji su bili uvjerljivo najgori par večeri, Ana i Katarina jedine su uspjele dobiti nešto veće ocjene i zadovoljiti nepca žirija.

– Predjelo fantastično, jako sam zadovoljan. Salata odlična, rebarca fina, palačinke se tope u ustima, fantastično ste sve sljubile i cure, čestitam – pohvalio ih je Pažanin, a djevojke su za svoja jela dobile visoka 23 boda.

Foto: Maja Bota za RTL

Na kraju večeri kada su se zbrojile sve ocjene u tjednu, Ana i Katarina bile su na visokoj prvoj poziciji, a Marko i Renato na dnu ljestvice. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘ZENZACIJA’:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor vijesti: Petra Kanić / 24sata.hr