Home Magazin Reality show Pala maska! Gagi laže narod: Potpuno raskrinkan, propao u zemlju od stida!

Pala maska! Gagi laže narod: Potpuno raskrinkan, propao u zemlju od stida!

Gledaoci i danas popodne postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u historiji Balkana – “Zadruga”. Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

– Kako je to Jeca folirant, a ti decenijama lažeš? Tek sada si skinuo masku dobrice i dobrog oca” – glasilo je pitanje za Gagij koji je zatim ušao u rasprave sa cimerima, između ostalog sa Jelenom Pešić i Ivanom Šopić.

– U Jecu sam razočaran. Rekao sam joj da izbjegava da priča takve stvari za Lunu i to je to, ne bih više da pričam. Ja ti želim što bolji plasman, provaljena si, jeftino igraš. Svi ste pokazali svoje pravo lice otkako je došla Anabela. Ima tu dosta kandidata, prva Ivana Šopić – rekao je Gagi.

– Ja više ne znam šta da mislim. Ja sam Gagija voljela i mislila sam da se kapiramo. Ali sam shvatila poslije tog suđenja (Lune i Marka) da će on uvijek tražiti problem gdje ne postoji, a ne srž. Samo da objasnim Gagiju, Marko je ušao kao slobodan dečko i to je pričao svima nama. Ja sam se postavila prijateljski. On danas tu traži krivca samo u meni. Ne razumijem zašto to Gagi radi. Ako samo razgovaram sa Anabelom, on mene krivi. Mislim da sam samo ja Gagiju bila prijatelj – rekla je Jelena.

(Republika.rs)