Home Magazin Reality show Ovo je pravi razlog raskida Stefana i Jovane: Dirnula mu u veliku...

Ovo je pravi razlog raskida Stefana i Jovane: Dirnula mu u veliku ljubav Dijanu, zbog jedne rečenice eksplodirao!

Bivši učesnici rijalitija Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević nedavno su stavili tačku na ljubavnu vezu, a kako pišu domaći mediji, tome su prethodile česte svađe koje su imali.

Izvor blizak nekadašnjem paru za Kurir tvrdi da je Jovana bila veoma ljubomorna i da je istina da je gušila Stefana, ali da je on presjekao kad su se posvađali zbog njegove bivše djevojke, pokojne misice Dijane Milojković.– Jovana je napravila scenu u kući jedan dan bez razloga. Svakodnevno ga je gušila pričama o tome kako ga je čekala iz “Zadruge” i nije mu dala prostora da diše.

– Kap koja je prelila čašu bila je kad se Jovana uporedila s pokojnom Dijanom. Kao da je pokušavala da isprovocira Stefana. Na kraju mu je rekla: “Više voliš nju mrtvu nego mene živu” i tu je svađa kulminirala. Stefan joj je rekao da nije normalna, da je bolesno ljubomorna i da joj preko toga nikad neće preći – ispričao je za gore navedeni list Stefanov dobar prijatelj.– Nisam ispunio njena očekivanja. Ja sam prolupao po izlasku iz rijalitija. Bježao sam od ljudi i nje, htio sam da se osjetim slobodno i da prodišem. Pitala je zašto me ne poljubiš? Zašto ne sjediš pored mene? Stalno nešto zašto, i to je uticalo na moju odluku. Jednostavno me njeno ponašanje ohladilo. Očekivala je više od mene. Slažem se da sam ispao loš. U jednu ruku fer, u drugu loš – ispričao je Stefan ranije...

.

.

.

.


Izvor: Espreso